DIN KROPPSTERAPEUT I AVESTA, DALARNA!

KINESIOLOGI | MASSAGE | ZONTEARAPI | BICOM

Jag har utformat en egen massageteknik för att lösa upp blockeringar och trauman i din kropp och själ. Jag kallar den för Mies balanserande massage. Jag jobbar intuitivt och känner hur smärtor i din kropp hänger ihop med blockeringar i dina organ, meridianer, lymfsystem och muskler. Varje människa är unik.

​​​​​​​Tack vare många års erfarenhet och mitt breda kunnande skapar jag den behandling som just du behöver. När hela ditt system är i balans slappnar kroppen av och det är förutsättning för återhämtning.

När du kommer till mig lyssnar och känner jag in vad din kropp och själ behöver.

​​​​​​​Jag har utformat min egen massageteknik för att lösa upp blockeringar och trauman, det jag kallar Mies balanserande massage.

Lång erfarenhet

Jag har varit kroppsterapeut och egen företagare i elva år. Min erfarenhet och kompetens gör att jag ser och lyssnar in din kropps behov på ett tryggt och effektivt sätt.

Nöjda kunder
Mina kunder är mycket nöjda och har fått friskare liv. Blir stressen ändå för stor kommer de tillbaka för att få hjälp.

Bred utbildning
Jag är utbildad massageterapeut, reflexolog, kinesiolog, soundyogalärare, meditationsledare, stresscoach. Jag utför koppning och gua sha. Jag fortbildar mig ständigt. Genom åren har jag förfinat min fingertoppskänsla så att jag snabbt och intuitivt hittar orsakerna till dina obalanser. Att ha en gedigen kunskapsbank att ösa ur gör det enklare för mig att hitta just den behandling du blir hjälpt av.

Södra Dalarnas största hälsomässa

Mies Balans arrangerar Södra Dalarnas största hälsomässa. En magisk helg där du som besökare får inspiration och kan lära känna olika hälsoföretag. Allt ifrån lokala medium, healers, kristaller och olika hälsoprodukter.
​​​​​​​
Är du hälsoföretagare och vill marknadsföra ditt företag, tjänst eller produkter är hälsomässan en fantastisk möjlighet att synas. Den är som en levande reklammonter där du träffar blivande kunder. ​​​​​​​
​​​​
Nästa mässa 18-19 mars 2023 i Avesta Parken.

Sadaas program

Kurs
Hur du förändrar ditt liv.
Start v7 i februari  - 6 träffar
Workshop
Om Naturväsen
Vecka 8, 23 februari,  kl. 18.00
Workshop 
Intuitiv Tarot® 
Vecka 9, 2 mars kl. 18.00

Kurs
Intuitiv Tarot Grundkurs
Vecka 13, 1-2 april kl.9.00
Workshop
TAROT & Andlighet
Vecka 12, 23 mars  kl. 18.00
Workshop
Om andevärlden!
Vecka 16, 20 april,  kl. 18.00

Så här säger kunderna om Mies Balans

"Mie är väldigt kunnig. Hon ger mig det jag behöver. Känner mig pånyttfödd när jag går därifrån."

​​​​​​​
Irene
"Man blir som ny efter att man har varit hos Mie."

​​​​​​​
​​​​​​​
Mats
"Mie ser hela människan. Hon använder flera olika tekniker för att ge bästa behandlingen för kunden. Hon är bäst."

Ann-Helene
"Helt fantastiskt! Det hände mycket under behandlingen. Jag var helt trygg, och litade fullt på Mie, det märks att hon vet vad hon gör."
​​​​​​​

​​​​​​​Christa

Moas Beauty House

Du hittar även Moas Beauty House hos Mies Balans. Moa Ehn är utbildad nagelterapeut och stylist inom Lashlift och Brownlift.