Alla utställare på hälsans dag

AH's Syatelje & Hantverk, Ann-Helene Andersson
Handgjorda trikå mössor och trikå-tyger mm www.ahs-syatelje.se
 
Amazing Circle, Ramona Wigren
Jag arbetar som medium (andekontakt) healing (andlig,spirituell och trans) Regndroppsmassage. Som stresscoach arbetar jag med coachning, qigong, meditation, mindfulness.
FB Amazing Circle -regndropp, medium & healer
IG amazingcircle
På mässan erbjuder jag privatsittning (andekontakt), healing och coachning. www.amazingcircle.se
 
Andekvarts AB
Medial Vägledning. Försäljning av pendlar, rökelser. www.andekvarts.se
FÖRELÄSNINGAR – lördag kl. 12.00 – SEANS med Catharina Andersson. Pris 100 kr
FÖRELÄSNINGAR – söndag kl 12.00 – SEANS med Catharina Andersson. Pris 100 kr
 
Anna Munkgaard
Är Du nyfiken på något av Dina tidigare liv? Kanske vill Du ha kontakt med någon på andra sidan? Funderar Du över framtiden? Då är Du varmt välkommen till min monter!
Certifierat medium
 
Anna-Lenas Massage, Anna-Lena Lind
Prova på behandlingar och försäljning av naturprodukter för hela kroppen från Hemkokat och Wise.
 
Anna-Bellas naturgodis
Erbjuder Healing. Försäljning av nötter, naturgodis och Cocosolja. samt vitaminer C24/7. Alla pengar går till projekt i Filippinerna för att bygga ett barnhem.
 
Antonios Energibehandlingar
Energibehandlingar med kristall helande skålar
 
Aqua-Jorinda, Regina Siuvatti
Kvantflödes massage på stol. Aktivering av fascian och lymf flödet med hjälp av "Hammarteknik". Det ger en skön avslappning till spända muskler och blockeringar, samt minskar stressen i kroppen. Pris 200 kr för ca 20 minuter. Informerar om behandling av Atlaskotan.
 
Aromaterapi & Spa Hjärtansfröjd, Margitta Eklund
Prova på behandling är lymfdränerande ansiktmassage och indisk skalpmassage ingår i samma behandling. Egen gjorda eteriska oljor och örte. Marknadsföring för olika behandlingar - Aromaterapi, Aromahealing, Reikihealing och Spabehandlingar. Mandalkurser och Örtkurser.
 www.hjartansfrojdgavle.se  www.mandalalife.se
 
Asianarts.se
Försäljning av hantverk från Bali med mer – Budda, Lampor, Drömfångare, Träfigurer, Smycken med mera. www.asianarts.se
 
Assoraya, Kicki Jörgensen
Djurkommunikation, där du kan ställa frågor och få budskap från ditt djur. Medial akupunktur för djur som har obalanser i kroppen.
www.assoraya.se fb - @assoraya37
 
Barbro Abramsson
Barbro Abramsson erbjuder energihealing och Reiki behandling under mässdagarna samt informerar om retreat verksamheten Änglabrus i Gullvalla Sala. En naturskön plats med ett lugnt, härligt boende. Reikibehandling, änglahealing, meditation,  qigong samt övning i mindfulness och attraktionslagen. 
 
BarfotaOraklet
Jag lägger tarot med andekontakt,  vägledning samt Börje ger energihealing. Vi har hantverk (egentillverkat), böcker, kortlek, rökelsehållare, rökelsekoner, spirituellt vatten samt husreningskit. www.barfotaoraklet.se
FÖRELÄSNING – lördag kl. 16.00 OrakelSEANS och Guider. Pris 100 kr
FÖRELÄSNING – söndag kl 13.00 OrakelSEANS och Guider. Pris 100 kr
 
Beauty of Magnetix, Lotta Zachrison
Smycken med verkan. De hjälper många med tex artros, huvudvärk/migrän, blodcirkulation och mycket annan värk. Här har ni chansen att prova våra vackra smycken och känna deras effekter. CBD produkter från Kannaway.
 
Bibbis Änglar, Bibban Bergkvist
Försäljning av Klipsutin (tröjsmycke). heminredning, änglar och ljuslyktor mm
 
Chamoria, Dala Helhetscenter, Anna-Karin Backlund
Försäljning av sten- och kristallarmband och halsband, saltlyktor, aromaljus, salvia o palosanto, miniänglar och nya och begagnade böcker om personlig utveckling mm mm www.chamoria.com
Prova-på; Tidigare liv eller Auramålning med medial konsultation och budskap!
 
Cillas Själsmålning, Lucilla Nordmark
Jag erbjuder dig en sittning där jag målar din själstavla. Med färger, ord och känslor så målar jag det som du behöver just här och nu på din stig i livet. Kärleksfulla healing färger. Själstavlan får ta med dig hem.
 
Dalarnas Andlig Healing Center, Anna-Karin Berg
Försäljning av mina gjorda kortlekar samt vägledning i dom. Berättar om mina utbildningar. Själstavlor på beställning samt försäljning av själstavlor och energitavlor.                      http://andlig-healing-center.se
 
Delatezz, Teres Jensen
MysPys kläder (mössor, muddbyxor- baby, napphållare, nyckelband & förkläden)
http://www.facebook.com/myspysklader
 
Ditt Andetag,  Johanna Gretas
Säljer pendlar, stenar, kortlekar – tarot, änglakort, smycken mm www.dittandetag.se
 
Edere AB, Pia Stengard
Kiromanti/Handläsning, välkommen att besöka min monter för en djupdykning i dina händer! www.tothefuture.se
 Nyfiken på vad kan dina händer kan berätta? 
Vill du öka din självkännedom så att du verkligen kan förstå vem du är? 
Vill du kunna skapa/omskapa ditt liv utifrån dina främsta egenskaper och alla de talanger du har? 
Nyfiken på hur framtiden kan se ut? 
- ger dig en god inblick i alla de olika delar som är du och visar vägen mot ett mer personligt och engagerat liv. 
- ger information om dina livsmål, men även vad det skulle kunna vara som hindrar dig att komma dit du vill. 
- visar på ditt livstema och ger dig de uppgifter du behöver för att medvetet kunna förändra och utveckla dig.
- visar hur framtiden kan utveckla sig.
Edwards Hule, Rune Edward
Stenar, kristaller och smycken
 
Eva Nordstrand
Jag erbjuder medial rådgivning / spådomar.  20 års erfarenhet. www.angelonearth.se 
 
Feetcare.se, Anders Eriksson
Massagesulor som är tunna och kan placeras ovanpå ev. ortopediska sulor. Förbättrar blodcirkulationen och hjälper kroppen att fungera bra, förhindra, förebygga och lindra smärta. www.feetcare.se http://www.facebook.com/feetcare.se/
 
Guldflamma, Gunilla Mets
Säljer Oriflames hudvårdande produkter! Kursen i hudvård, makeup, wellness , doft och kropp även hand och fot 
Testa gärna din hud genom vår supersnabba hudvårdanalys. 
Möjlighet att prova på NovAge en av de bästa hudvården på marknaden i dag.
Kliniska tester gjorda på  ingredienser var för sig liksom färdig produkt.
www.guldflamma.se fb - Guldflamma
 
Gunn Nordenhaug
Trancmedium/Healer. Erbjuder Andlig healing med budskap, du får precis vad du behöver. Erbjuder även sittning med encausticart kortlek.
FÖRELÄSNING – lördag kl. 13.00 – TRUMHEALING MEDITATION där vibrationerna går in på cellnivå; renar, healar, befriar för att hitta din inre kraft och högsta potential. Pris 100 kr.
FÖRELÄSNING – söndag kl. 11.00 – TRUMHEALING MEDITATION där vibrationerna går in på cellnivå; renar, healar, befriar för att hitta din inre kraft och högsta potential. Pris 100 kr.
 
Hälsokällarn, Ann-Cathrine Halvarsson
Naturliga kroppsvårdsprodukter mm från Scandinavian herbs. Prova på träning i Spiral stabilisering – träningen som ger dig en rak hållning och förebygger och lindrar värk. I utbudet även kostrådgivning och kurser för bättre hälsa, viktnedgång och välmående. Zumba-träningar för alla. Välkommen att hitta Din bästa lösning tillsammans med oss! www.halsokallarn.se  http://facebook.com/halsokallarn
FÖRELÄSNING – lördag kl 11.00 UPPTÄCK SPIRAL STABILISERING, träna bort värk, få bättre hållning och bli lite längre som bonus!
 
Hälsoverket Träning & Relax
Träna med oss! Vi har ett utbud som passar alla. En komplett träningsanläggning. Med ett brinnande intresse för träning och hälsa är det fantastiskt roligt att tillsammans med personal och instruktörer få hjälpa våra medlemmar att nå sina mål och framförallt hitta träningsglädjen! www.halsoverket.nu
 
Inger Ericson, @ninnineta
Erbjuder privatsittningar, vägledning/andekontakt där du väljer ett av mina foton som du sedan får ta med dig hem. Fotot används i sittningen. Mässpris 300 kr. http://ingerericson.weebly.com
FÖRELÄSNING – lördag kl 14.00 – SEANS. Pris 100 kr
 
INUET med hälsocoach Mia Franzén
Erbjuder massage, tips och råd om stresshantering och helhetshälsa. FB INUET www.inuet.se
 
JD EnergyWorkers AB, Jan Danielsson
Healer, medium som använder min medialitet, till att hjälpa människor i deras personliga utveckling för att finna sig själva och må bättre med sig själv i sitt dagliga liv.
 
Kaj Sjödin
Mental coach och Reiki Master. Vid bordet erbjuder jag kristall reading och information om kristaller. Under föreläsningen blir det chakrabalansering, kristaller och helande visdom. "Lev väl, Väl mött, Allt väl"
FÖRELÄSNING – lördag kl 11.00 – Chakrabalansering, kristaller och helande visdom. Pris 100 kr
 
Kent Asp
Jag har lärt mig att se in i kroppen, nästan som röntgensyn. I mitt heltidsarbete som healer & vägledare använder jag mig av en teknik som jag lärde mig 2004 & 2005 där jag ser in i kroppen. Jag ser allting som energier och vet varför energier låser sig och hur man sedan får dom att flyta fritt. Metoden jag har utvecklat heter LTP, LivsTransformationsProgrammet. Det är en metod som arbetar multidimensionellt. Jag reser tillbaka i tiden på klientens tidslinje för att identifiera orsaken till varför det finns en låsning. När låsningen är identifierad, påbörjar jag ändringsarbetet som fortsätter tills önskat resultat är uppnått. Förstå att en ändring är en process som tar tid. Detta är ingen quickfix. Det är, som det heter, ett LivsTransformationsProgram.

Jag har levt på att vara healer sedan 2018 och har en klinik i Falun. Parallellt med mitt tidigare arbete som säljare i telecombranschen började jag redan 2004 med att utforska alternativa metoder. I min monter är det möjligt att beställa healing. Under helgen hjälper jag också till med att aktivera ditt sjunde sinne. När energierna på planeten ökar i vibration, utvidgas också förståelsen för det som tidigare var omöjligt att observera. Det sjunde sinnet är en sådan energi. En energi som är mer finfördelad i sin essens vilket ger möjlighet till kommunikation på flera mer subtila plan som nu öppnas upp i dom högre sfärerna.

Ett annan populärt event som jag arrangerar är intuitivt guidad grupphealing på lördag och söndag.


kentasp.com
facebook.com/wwwkentaspcom
FÖRELÄSNING – lördag kl 12.00 – Intuitivt guidad grupphealing. Pris 100 kr
FÖRELÄSNING – söndag kl 12.00 – Intuitivt guidad grupphealing. Pris 100 kr
Kraftkällan Dalarna
Ulla-Karin "Ullis" Jönsson - certifierad yogalärare och andningsinstruktör. På en fantastisk plats mitt i naturen, mindre än 2 mil från Avesta ligger denna kraftfulla plats. Vid bäcken, i den gamla kvarnen hålls det: Yogagrupper, Meditationer, Andningsträning/föreläsningar "Andas bättre-Må bättre", Stresshantering, HLR utbildning (HjärtLungRäddning) MAQ träning, Naturvandring med inslag av yoga, andning o meditation mm mm För enskilda och i grupp. För privatpersoner och företag. Jag kan även komma ut till Ditt företag för att hålla HLR Även försäljning utav värmesjalar. Smide mm
 www.kraftkallan-dalarna.se
 
Kvarnforskyrkan Kvarnsveden, Borlänge - Eva Roskulla
Vi delar ut böcker bla om nära-döden upplevelser. Samtal om existentiella frågeställningar. Vi lägger händerna på msk och ber för dem till Gud.
La Gunilla y sus zapatos, Gunilla Jacobsson
Sköna och snygga skor som jag importerar från Spanien och säljer direkt till kund. Superkvalitet, läder, fina färger, båda låga och höga klackar. Stort sortiment på boots, kängor och skor. Även jobbskor, XS och XL storlekar (dam 42-44), Johnny Bulls boots och vandringskängor. Skotillbehör, fotcreme, skärp, börser. facebook: La Gunilla y sus zapatos
 
Laelia HarmonyKatarina S Partala
Erbjuder Djupvågsbehandling med en djupvågsmaskin.
Denna behandling är effektiv mot värk o spänningar. De djupa vågorna går skonsamt genom kroppens läger o sätter igång rörelse, både brett o djupt. Rörelsen sprids snabbt o gör att vågorna når över stora ytor.
Facebook: Laelia Harmony 
 
Leila Dujmusic
Kristall healing och försäljning av rökelser. Berättar om andlig medicin.
FÖRELÄSNING – lördag kl 15.00 – Andlig medicin som jag själv har fått hjälp i min cancer resa.
 
Lilla massagestugan, Carina Lundgren Lantz
Säljer hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg. www.lillamassagestugan.se fb-sida Lilla Massagestugan
 
Lilla Själen, Eva Kock
Jag jobbar mest med människor som blivit utbrända. Hjälper dem att hitta verktyg för att komma tillbaka.
Jag tar bort ev. dåliga energier som stör dem för att hitta tillbaka till sig själva. Jobbar med intuitionsavläsning av kunderna så variationerna på behandlingarna kan växla.
På mässan erbjuder jag chakrabalansering med stämgafflar och sjunger övertoner.
Aurarensning där jag bekräftar de som är bra för dig och tar bort energier som inte är det.
Säljer mina ner kanaliserade energismycken i silver .
FÖRELÄSNING: söndag kl 13.00 Sound Journey. Tillsammans med mig får du vara med på en inre resa av ljud och frekvenser. Använder klangskålar, trummor, oceandrum etc. Jojkar och kular. Sjunger intuitivt. Din insats är : 100 kr Bokas innan vid Lilla Själens monter. Varmt välkommen.
 
Maartens webb & design
Din webbyrå med ledorden enkelhet, närhet och kreativitet. Marknadsföring, grafisk formgivning, sociala medier. Under dagen kommer du kunna ställa frågor om hur du med enkla medel lycks på nätet!. www.maartens.se
 
Maja´s Må Bra, Marianne Larsson
Erbjuder behandlingar som Zonterapi Healing Chakrabalansering o  föräljning av Zinzino(balansolja)
 
Marcos Bearcub
Välkomna till min monter, kommer att erbjuda Aurafoto med medial tolkning, försäljning av klangskålar, rökelser, mm
FÖRELÄSNING – söndag kl 11.00 – Rena ditt hem på shamanskt vis.
 
MDT, Multidimensionell terapi, Maria Holm & Ulla Persson
MDT stärker kroppens egen självläkande förmåga. MDT bygger på traditionell kinesisk medicin.
Behandlingens syfte är att medvetandegöra, balansera och starta självläkningsförmågan som alla människor har. Detta sker alltid med största respekt och acceptansen för varje individ.
Olika tekniker används, exempelvis akupressur, Healing, Regression, Gua sha, Koppning, MDT massage. Som terapeut är vi ett instrument till din självläkning.
Varmt välkomna på en prova på behandling!
Maria & Ulla, Certifierade Multidimensionella terapeuter
 
Maria Teresa Riquelme
Känd från TV och radio. Reiki healer sedan 1993 i Sverige. Jag använder mina tarotkort, spanska kort, änglakort och kristaller som verktyg för att kanaliserar vägledning. Talar spanska och svenska.
FÖRELÄSNING – lördag kl 14.00 – TAROT ÄR SJÄLEN OCH UNIVERSUMS SPEGEL / Tarotes
el espejo del Universo, Maria Teresa Riquelme. Tarot är ett verktyg som kan använda varje dag, 
för att utvecklas, för att gå vidare i livet, och speciellt, för att ha kontakt med din inre jag eller
rädsla som brukar stoppa, bara väg på detta liv. Målet är att du ska hitta tillbaka till din glädje och
personliga styrka så du kan fortsätta att utvecklas. Kostnad 50 kr.
 
Mattias Rudin healing och tarot
Oghamskrift, runor, kortläggning, healing med den shamanska regnbågsflamman, butik med andliga föremål, inspelad trumresa.
FlyGirl Wellness, Camilla - Jag är pilot och högstadielärare som vill satsa på välbefinnande. Det är så många inom läraryrket och piloter som går runt med obalanser i kroppen och stela kroppar. På mässan tänkte jag visa/demonstrera vad jag arbetar med. Några av mina tjänster innefattar massage, healing, tarot och mediala arbetssätt inom olika områden såsom tarot och runor för att nämna några. Utöver det examinerar jag piloter genom att vara språkkontrollant för Transportstyelsen för att se att piloterna håller måttet språkmässigt. 


Inom massagen erbjuder jag följande tekniker: Hawaiiansk massage, Hot Stone Massage, Regndroppsmassage samt healingmassage. Inom healingen arbetar jag med Reiki och Karuna samt chakrabalansering. 

 http://flygirlwellness.se
FÖRELÄSNING - lördag kl 13.00 Mattias mentala resebyrå destination Grekland, Mattias Rudin. Pris 100 kr.
 
Mie´s Balans
Försäljning av  c/o Gerds kropps- och hudvårdsprodukter samt Ayur Veda produkter. Behandlingar inom helkroppsterapi, Reflexologi (zonterapi), massage och Bicom behandlingar (lindring av allergi). www.miesbalans.se
 
M.V.H Service, Mimmi Hellstén
Jag arbetar för ett företag som heter PXC Underwear som marknadsför sina produkter via bh-skolor.
Vi kommer att rådgivning om hur en bh ska sitta igenom bh-skola och det finns underkläder till försäljning under helgen
Bh storlekarna är från 65-130 A -M underdelar storlekar från 36-60.
Vi kommer att med oss DöTerra eteriska oljor.
Och det kommer finnas möjlighet att göra zyto scanning och få reda på vilka oljor som passar till till just dig.
 
No Limits Healing – Hans-Erik Örtlund
No Limits förmedlar djupgående och skön healing. Anpassad för var och en. Oavsett vilket stadie eller vilken situation i livet du befinner dig i, så kan jag hjälpa till i någon form. nolimitshealing.bokadirekt.se
 
Quantum Qi Energy Europé, Anders Wibro
Hologramprodukter för att skydda kropp och själ från EM-strålning från mobiltelefoner, datorer samt kosmisk strålning och för att skydda kroppens Bioenergi från artificiella kemikalier etc. www.quantum-protection.com www.quantum-mineral.com
 
Salong Gaiaa, Camilla Nordholm
Visar upp och erbjuder Lokal kryoterapi. Kryoterapi kan öka ditt generella välmående.
Reducerar återhämtningen kraftigt för dina muskler. 
Bra mot muskelspänningar och inflammationer på vilket ställe som helst på kroppen. 
Hudföryngring. Passar alla. www.gaiaa.se  fb: Salong Gaiaa
 
SKS Norrskens kraft - Susanne Karlsson Schrader
Vägledning i stenar och kristaller.
 
Spirit Power, Robert Lindberg
Erbjuder hand Off Healing och vägledning. Utbildad i Reconnectiv Healing och går nu i England 18 mån i Soul Focus Healing. www.spiritpower.se
 
Stevik / FärgKicken, Victoria Nilsson"& Lasse Ström
Vi kommer med viskande Knytt, kloka Enhörningar, väsande Drakar, magiska Trummor och all FärgMagi och trollar fram den vackraste och mest färgsprakande mässmonter. www.stevik.se
FÖRELÄSNING - lördag kl 15.00 – KRAFT TRUMNING med Lasse Ström. "Jag trummar för
kraften, för styrkan i livet, för kraften att gå vidare för energin, för balansen. Vi öppnar upp med
gemensam ökande krafttrumning för att sedan lugna och öka energin för varje individ.
Kostnad 150 kr med amulett.
 
StjärnhälsanVeronica Hultman
Jag är utbildad Mineralterapeut och jobbar med hälsoanalyser och frekvensmedicin. Jag tillverkar även egna ekologiska och naturliga oljor, cremer mm.
Jag tänkte sälja tillskott, mina egna produkter och erbjuda mässpriser på mina tjänster. Jag har även med Scio för demo.
Fb och i instagram: Stjärnhälsan Stjarnhalsan.webnode.se
 
Storgårds i Bäckeby, Ulla-Karin Wallman
LED lysrörs armaturer och kött från egna djur.
 
Tupperware, Anneli Österhof
Säljer och visar upp Tupperware produkter.
 
Villoeco AB, Rima Lastauskas
Vi kommer med naturliga grekiska hudvårdsprodukter, massageoljor, handgjorda tvålar, unika i världen parfymer i puder form. www.villoeco.se Facebook, Instagram: @evergetikon.sverige
 
Välmå i Borlänge, Maria Olsson
Vi erbjuder försäljning av diverse saker, kristaller, kläder, rökelser, tarot- o Orakellekar m.m. www.valmaiborlange.se
 
Yvonne Johannesström
Välkommen att ta ett Aura&chakra foto. Kroppen har ett energifält och med ett Aura foto kan du få se dina färger omkring dig.(tolkning ingår) Upptäck ASEA. Cellular communikation och välmående på celllnivå. Redox signal molekyler finns naturligt i kroppen men avtar med ålder. Håll dig yngre, piggare längre, med ett tillskott av ASEA.
 
Yvonne Morelius – ZenseHealing
En kroppsterapi där vi med olika metoder arbetar tillsammans på det du behöver just nu tex: Obearbetade känslor, stress, värk eller bara behöver få en skön avslappnande stund. Välkommen!
 
4 Vision Consult & Education HB, Susanne Brindstedt
Erbjuder tarotkort läggningar  och vägledning med Änglakort.
 


Fri entré för besökarna 

Frågor? – Kontakta arrangören! 

HITTA
​​​​​​​Adress för Avesta Parken är Frejgatan 1.
Parkering och ingång för utställare sker på baksidan av Avesta Parken, åk in genom grindarna på Engelbrektsgatan, bilarna måste stå minst fem meter från byggnaden så räddningstjänst kan komma fram.

Hälsans dag anordnas av