Jag skulle vilja förklara mer hur jag jobbar! Eftersom jag arbetar på mitt eget sätt. Jag har helt enkelt under åren jag arbetat med det här kommit fram till ett eget sätt att skapa unika lösningar på för varje enskild (individ som besöker mig)/(klient som kommer till mig). Att helt enkelt finns där till hands för att möta var enskild individ som kommer till mig med sin önskan.
 
Det är min över lång tid utvecklade professionalism som gör att jag ser långt mer än det otränade ögat klarar av att ta in. Därför kan jag erbjuda maximal effekt av allt jag har att erbjuda i mina många långa timmar i studiebänken och minst lika många timmar av praktisk erfarenhet som jag tog till min under studieåren. Dessa har nu förfinats än mer då jag över tid breddat min kunskap inom många olika hälsofält. En kunskap du nu som kund kan ta del av.
 
Ta därför som kund aldrig någonting för givet. Det du som lekman tror är den mest optimala lösningen. Där ibland lösningen inte ens existerar eftersom det är så den sanningen du har fått lära dig ser ut. Så betyder inte det lekmannaperspektivet att det är den mest optimala lösningen som existerar. Låt därför inte heller din envishet skriva dig på näsan och hålla dig borta från ett möjligt framgångskoncept. Kom hit till mig och prova istället. Jag överbevisar dig gärna med min skicklighet och kompetens.