careofgerd fotkräm vegan ekologiskt deodorant hudvård kroppsvårdcareofgerd fotkräm vegan ekologiskt deodorant hudvård kroppsvård
co GERD jokkmokk
Hudvård, ekologiskt, vegan, kroppsvård, lingon, blåbär, hjortron

- c/o GERD - Ekologisk hudvård

C/O GERDs produkter är tillverkade med värnande om natur, djur och människa. All tillverkning sker i Svenska Lappland, Jokkmokk.

DEODORANT UNISEX
Aluminiumkloridfri deodorant som verkligen fungerar!
DEO UNISEX bevarar den fräscha känslan hela dagen.
Motverkar effektivt odör utan att irritera huden. 
  • HELT FRI FRÅN ALUMINIUMKLORID
  • HELT FRI FRÅN PARABENER
  • HELT UTAN ALKOHOL
  • HELT FRI FRÅN HORMONSTÖRANDE ÄMNEN
60 ml
Testpanelens omdöme

Många som har testat en ekologisk deodorant tidigare har förmodligen erfarenhet av att de ofta inte fungerar fullt ut. Det största problemet brukar vara att de inte riktigt håller hela dagen. Något som c/o Gerds deo lovar att göra! Gör den det? Jo men visst! Större delen av testpanelen sa att den överträffade deras förväntningar.

En av testpersonerna utryckte sig såhär:
​​​​​​​

- ”c/o Gerds deo har jag nu använt i ca en månad och aldrig känt mig ofräsch eller illaluktande. Litar på den!' Ett annat stort plus med deon var doften! Den luktar gott av skog och trä och har en unisexdoft. Det enda minuset var egentligen att doften inte höll så länge. Men även om den goda doften försvann fort så skyddade deon fortfarande mot svettlukt under hela dagen. - ' Den klarar både en vanlig dag på jobbet och ett baspass på friskis o svettis med vikter, It's a keeper!”.

HUDVÅRDSRUTIN- BLUEBERRY
HUDVÅRDSRUTIN Mogen och torr hud
Övriga produkter som nämns I rutinen går att komplettera med om du känner att du har det behovet.
Vad är en mogen och torr hud:
Du upplever att inget du smörjer på räcker, du kan känna att huden är grå och behöver extra näring. Då behöver du gå på vår kraftigaste hudvårdsrutin som ger dig näring och fukt med antioxidantrika bärfröoljor från blåbär! Din hy kommer uppnå vitalitet och kraft.
CLEAN FACE WHITE CLAY
Rengöring för obalanserad hy eller för dig med acne.

200ml
CLEAN FACE CANOLA
Rengöring med rapsolja i bas som verkar skonsamt och effektivt på de allra flesta.

200 ml
BLUEBERRY QUEEN CREAM
är en rik dagkräm som återfuktar, mjukgör och ger din hy en perfekt balans. 
Har du en torr och kanske mogen hy?
75 ml
BLUEBERRY QUEEN FACIAL OIL
För torr och mogen hy med behov av extra näring.
Blueberry Queen är en lyxig ansiktsolja som är komponerad för en mogen eller normal hy med behov av extra näring.
​​​​​​​
30 ml
PURE JOJOBA OIL
Doftfri ansikts- och kroppsolja för känsliga.

Jojobaoljan passar alla hudtyper. Känslan är sammetslen och rik utan att vara kladdig, detta till stor del av jojobaoljans unika sammansättning av fettsyror. Jojobaoljan skyddar och binder hudens fukt.

Den här produkten går att använda till hela kroppen. Jojobaoljan passar alla hudtyper. Känslan är sammetslen och rik utan att vara kladdig, detta till stor del av jojobaoljans unika sammansättning av fettsyror. Jojobaoljan skyddar och binder hudens fukt.
​​​​​​​
30 ml
PURE JOJOBA OIL
Doftfri ansikts-och kroppsolja för känsliga. Jojobaoljan passar alla hudtyper. Känslan är sammetslen och rik utan att vara kladdig, detta till stor del av jojobaoljans unika sammansättning av fettsyror. Jojobaoljan skyddar och binder hudens fukt.
Den här produkten går att använda till hela kroppen. Jojobaoljan passar alla hudtyper. Känslan är sammetslen och rik utan att vara kladdig, detta till stor del av jojobaoljans unika sammansättning av fettsyror. Jojobaoljan skyddar och binder hudens fukt.
​​​​​​​
100 ml
​​​​​​​"Olja i ansiktet?
-Kommer inte det att göra mitt ansikte glansigt?"

"-Nej, oljorna som ingår i våra ansiktsprodukter är så lätta och de har så små molekyler att de med lätthet absorberas av din hud.
Det är större chans att din hy blir glansig av petrokemiska produkter eftersom dessa ofta innehåller ingredienser som täpper igen dina porer."
​​​​​​HAND CREAM LINGONBERRY
Komposition en av bland annat sheasmör, lingonfröolja samt eteriska oljor från citron och grape gör att krämen verkar uppiggande. 

​​​​​​​75ml
HAND CREAM CLOUDBERRY
Kompositionen med bland annat sheasmör och den C-vitaminrika hjortronfröoljan gör krämen mycket vårdande.

​​​​​​​75ml
500 ml
FOOT CREAM TEE TREE & PEPPARMYNT
Återfuktande och vårdande för torra fötterna med doft av tea tree och pepparmynta.
c/o Gerds FOOT CREAM med tea tree och pepparmynta är lyxig, återfuktande och vårdande för torra fötterna.
​​​​​​​
75ml
c/o GERD HAND CREAM
är en lyxig, mjukgörande och återfuktande handkräm. Har du torra händer och har använt handkräm som är baserad på mineralolja finns det en mycket stor möjlighet att du kommer få en otrolig wow-upplevelse