DIN KROPPSTERAPEUT I AVESTA, DALARNA!

KINESIOLOGI | MASSAGE | ZONTEARAPI | BICOM | PIERCING

Jag har utformat en egen massageteknik för att lösa upp blockeringar och trauman i din kropp och själ. Jag kallar den för Mies balanserande massage. Jag jobbar intuitivt och känner hur smärtor i din kropp hänger ihop med blockeringar i dina organ, meridianer, lymfsystem och muskler. Varje människa är unik.

​​​​​​​Tack vare många års erfarenhet och mitt breda kunnande skapar jag den behandling som just du behöver. När hela ditt system är i balans slappnar kroppen av och det är förutsättning för återhämtning.

Mie som terapeut och behandlare

När du kommer till mig lyssnar och känner jag in vad din kropp och själ behöver.
​​​​​​​Jag har utformat min egen massageteknik för att lösa upp blockeringar och trauman, det jag kallar Mies balanserande massage.

Lång erfarenhet

Jag har varit kroppsterapeut och egen företagare i elva år. Min erfarenhet och kompetens gör att jag ser och lyssnar in din kropps behov på ett tryggt och effektivt sätt.

Nöjda kunder

Mina kunder är mycket nöjda och har fått friskare liv. Blir stressen ändå för stor kommer de tillbaka för att få hjälp.
​​​​​​​

Bred utbildning

Jag är utbildad massageterapeut, reflexolog, kinesiolog, soundyogalärare, meditationsledare, stresscoach. Jag utför koppning och gua sha. Jag fortbildar mig ständigt. Genom åren har jag förfinat min fingertoppskänsla så att jag snabbt och intuitivt hittar orsakerna till dina obalanser. Att ha en gedigen kunskapsbank att ösa ur gör det enklare för mig att hitta just den behandling du blir hjälpt av.

Piercing - Säker piercing

Navel, Bröstvårtan, Tunga, Smiley, Runt läppen, Septum, Näsvinge, Ögonbyrn, Örat - Lobe/Öronsnibb, Tragus, Anti-Tragus, Rook, Daith (Migrän), Conch, Helix, Industrial

NYHET!
Från maj 2023 kan du boka piercing hos Mies Balans och Moas Bauty House. Vi har certifikat för Piercing - Säker Piercing genom Piercingskolan i Göteborg.
piercing industrial navel piercing bröstvårtspiercing mies balanspiercing industrial navel piercing bröstvårtspiercing mies balans
Säker piercing av tjejer
Hos Mies Balans kan du göra en säker piercing i naveln, septum, örat, industrial. i en ren och trivsam miljö.

Fikastunder med trevlia samtal

Kom på en fika och samtidigt pratar vi om olika upplevelser av andlighet, något du vill dela eller känner att du söker något eller har upplevt något som du vill dela med andra, det är högt i tak. Detta är ingen kurs utan fina samtal med både allvar och mycket skratt.

Andlig & Personligutvecklingscirkel

Träff 1 v.35 – 28 augusti
Öppna och stänga din kanal. Möta en av dina Guider genom meditation. Chakrans väg.
Träff 2 v.37 – 11 september
Rotchakrat. Att sitta i kraften med din guide och hur vi kan tolka och kommunicera olika siffror, färger, symboler, bilder och känslor.
Träff 3 v.39 – 25 september
Navelchakrat. Känna energier, psykometri och tolkningar i föremål, kort och människors energi.
Träff 4 v.41 – 9 oktober
Magchakrat. Vad finns det för olika energikort som Tarot, Orakelkort, Färgkort, Änglakort.
Träff 5 v.43 – 23 oktober
Hjärtchakrat. Kommunicera genom ditt hjärta. Kakaocermoni.
Träff 6 v.45 – 6 oktober
Halschakrat. Hur kommunicerar vi med det Högre Jaget och andevärlden.
Träff 7 v.47 – 20 november
Tredje ögat. Lyssna till din intuition.
Träff 8 v.49 – 4 december
Kronchakrat. Öppna upp för det gudomliga utan att tappa förankringen med Moder jord.
Träff 9 v.51 – 18 december
Grunderna hur du använder en pendel och penelkarta.
Inga förkunskaper krävs.
Vi kommer göra vårt bästa för att möta de behov som kan uppstå.

Så här säger kunderna om Mies Balans

"Mie är väldigt kunnig. Hon ger mig det jag behöver. Känner mig pånyttfödd när jag går därifrån."

​​​​​​​
Irene
"Man blir som ny efter att man har varit hos Mie."

​​​​​​​
​​​​​​​
Mats
"Mie ser hela människan. Hon använder flera olika tekniker för att ge bästa behandlingen för kunden. Hon är bäst."

Ann-Helene
"Helt fantastiskt! Det hände mycket under behandlingen. Jag var helt trygg, och litade fullt på Mie, det märks att hon vet vad hon gör."
​​​​​​​

​​​​​​​Christa

Besök södra Dalarnas största hälsomässa - 21-22 oktober!

Du får träffa 55 utställare och har möjlighet att gå på 20 föreläsningar.


Mies Balans arrangerar Södra Dalarnas största hälsomässa. En magisk helg där du som besökare får inspiration och kan lära känna olika hälsoföretag. Allt ifrån lokala medium, healers, kristaller och olika hälsoprodukter.
​​​​​​​
Är du hälsoföretagare och vill marknadsföra ditt företag, tjänst eller produkter är hälsomässan en fantastisk möjlighet att synas. Den är som en levande reklammonter där du träffar blivande kunder. ​​​​​​​
​​​​
21-22 oktober 2023 i Avesta Parken.

Livskraftens hälsomässa
i Solbacka bystuga,
​​​​​​​under BySlånkvicku veckan,
​​​​​​​vecka 30 2024.
​​​​​​​

En mässa där du möter företagare som arbetar med inre och yttre hälsa.

Mediala vägledningar, healing, klangmassage, laser, själssamtal samt försäljning av kroppsvård, änglar, kristaller och yogaprodukter mm.
Fri entré.
Caféet erbjuder hembakat fika och lättare mat.

GRUNDA DIG I NATUREN

Oavsett om du arbetar medialt eller inte kan du behöva grunda dig för att skapa balans i den fysiska världen. När du jordar dig balanserar dina chakran samtidigt som du hämtar kraft och energi ifrån Moder Jord. Om du är mycket uppe i huvudet eller ofta reser astralt är det extra viktigt att med jämna mellanrum grunda dig i naturen. Välkomna våren genom att borra ner fötterna i gräset och upplev kraften som strömmar genom dig!

Fotsulorna stimuleras

I zonterapi frigör man stagnerad energi genom tryck på specifika punkter på fotsulorna. Genom zonterapi kan man förbygga sjukdomar kopplade till nervsystemet. När du går barfota på gräset stimuleras dessa punkter under dina fötter naturligt!
​​​​​​​

Forskning om jordning

Enligt studien ”Health Implications of Reconnecting the Human Body to the Earth’s Surface Electrons” som är publicerad I National Library of Medicine jar jordning positive påverkan på kroppen. Att gå barfota I gräset påverkar ditt välbefinnande och kan göra att du sover bättre på natten. Det finns också forskning som säger att jordning kan reducera smärta. Man har kunnat visa att jordens elektroner, när vi går barfota eller på annat sätt känner fysisk kontakt med jorden, påverkar människors hälsa positivt.

Främjar hälsan

Det har gjorts studier som visar att aktiviteten i hjärnans förändras när du går barfota. Undersökningen visar också att hudens ledningsförmåga påverkas och så även hjärtat. Vilket leder till minskad stress och att immunförsvaret stärks. Det finns också undersökningar som visar att blodcirkulationen förbättras. Dessutom är det mer skonsamt för leder att gå på mjukt underlag, som gräs, i stället för på hårt betonggolv.​​​​​​​

Så här kan du jorda dig

  • Ta av dig strumpor och skor.
  • Gå med närvaro i gräset, känn in hus det känns när foten landar i marken. Vad känner du, vad känner du för dofter? Hur upplever du känslorna? Känner du någon förändring i kroppen, rent fysiskt?
  • Du kan också sätta dig och meditera i naturen. Hitta en plats som känns fridfull. Sätt dig ner och lägg märke till hur underlaget känns mot din hud.
  • Rikta sedan uppmärksamheten inåt och förläng andetaget. Förställ dig att du har rötter som växer från din kropp ner i jorden. Rötter som förankrar dig ner i jorden. Via rötterna kan du hämta kraft från Moder Jord.

Moas Beauty House

Du hittar även Moas Beauty House hos Mies Balans. Moa Ehn är utbildad nagelterapeut och stylist inom Lashlift och Brownlift.