KLANGMASSAGE

Spännande vetenskapliga studier!

En studie från University of California San Diego 2017, visar hur klangskålar och gongar påverkar känslor, ångest, smärta och andligt välbefinnande. Resultatet visade signifikant minskning av spänning, ilska, trötthet och nedstämdhet.Försök med hjälp av blodprov med två timmars mellanrum, före och efter soundhealing, visade att uttorkade och hopklibbade röda blodkroppar fick tillbaka sin runda form och rörlighet. Även vita blodkropparna blev större och fick förbättrad funktion.En speciell röstteknik kallas humning, att humma! En studie från Uppsala universitet visar att humning påverkar effekten av kväveoxid i bihålorna, vilket var starkt bakteriedödande och kunde vara möjlig behandling vid covid-19.

Går in på djupet i de energifält i kroppen. Vibrationer från gongar och skålar kan man känna i energikanaler och i fysiska kanaler i kroppen som vener och artärer.

​​​​​​​
Välkommen till ett renande, balanserande och helande stund med ljudvågor-, toner och vibrationer från, gong, crystal singingbowls, tibetan singingbowls, oceandrum och andra instrument.

Landa och hitta in i ditt inre lugn - låt toner och vibrationer skapa en djup avslappning. Följ med på en avkopplande, av stressande ljudresa i ditt inre.

Ljuden vibrerar i kropp, själ och sinne och sköljer som en inre dusch genom dig. Sinnet blir lugnt och du kan släppa spänningar i kroppen och ge utrymme för din självläkande förmåga. Gongens vibrationer ger kroppen en möjlighet att kalibreras och komma i samklang och harmoni med sig själv och universum.

Hur du upplever en ljudresa är mycket individuellt. En del upplever att de reser, lämnar kroppen, medans andra är kvar och upplever det mer fysiskt. Det finns inget rätt eller fel, det blir precis som det ska för dig. Det utgår inifrån dig där du befinner dig just Nu. Många upplever att de känner sig lättare och klarare efteråt.
Mies Balans Klangskålar behandlingMies Balans Klangskålar behandling
Mies Balans Klangskålar behandling
Att bryta stressmönster kan vara svårt. Hur hittar man tillbaks till sitt inre lugn?
De vackra klangerna hos tibetanska klangskålar skapar vibrationer och söker sig ner på djupet och påverkar vårt inre på ett fysiskt, psykiskt och emotionellt plan. Även musklerna påverkas och vibrationerna skapar avslappning i t ex nacke, axlar, rygg, käkar.

När vi kommer ner i djupavslappning aktiveras vagusnerven som är en del av vårt parasympatiska nervsystem, den del som ansvarar för återhämtning, läkning, matsmältning och främjar frisättning av må-bra-hormon (endorfiner, serotonin, dopamin t ex). På så vis kan sömnen förbättras, hjärtfrekvensen sänkas o stress mildras.

Klangskålarna skapar vibrationer i tusentals olika frekvenser. Även våra inre organ vibrerar på olika frekvenser. När vi kommer i kontakt med klangskålarnas vibrationer skapas en balans i hela kroppen, en djup avslappning o en känsla av att ”landa i sin kropp”, helt enkelt ett välbefinnande o känsla av tillfredsställelse.

Du ligger påklädd (ha gärna mjuka kläder) på massagebänken under en varm filt o får klangskålarna placerade på kroppen. När jag varsamt spelar på skålarna skapas en mjuk och helande vibration som går ut i hela kroppen och mjukt löser upp spända muskler o blockeringar.

Behandlingen tar ca 50 min inkl inledande samtal om var spänningar finns och vad du vill uppnå med behandlingen samt en avslutande vila o mjukt uppvaknande

Klangmassage sägs vara bra för

  • Påverkar psykiskt, fysiskt, mentalt och andligt i kroppen
  • ​​​​​​​Avslappning, meditativt tillstånd för kroppen
  • Befrielse från stress i kroppen och tankarna
  • Öppnar kroppen och själ
  • Personlig utveckling – ökar Main Fullness, fokus och medvetenheten
  • Omorganiserar cellerna i våran kropp, släpper blockeringar
  • Eliminerar sjukdomstillstånd på cellnivå
  • Ökar medvetenheten i oss
  • Påverkar känslokroppen, uppleva känslointryck som skatt, grått, arg, glad mm
  • Kan ske något i HJÄRTCENTRA.
Pris 1000 kr
Klangmassage upplevs olika varje gång
Alla heliga instument skapar olika
effekter på djupet inom dig.