Meditation & Yoga

Balansera din kropp och själ med gongbad, meditation och soundyoga.

MEDITERA I GRUPP – Bergsmeditation


Vill du vara med i en meditationsgrupp? I en Bergsmeditationsgrupp är du en av sex-sju personer.
Bergsmeditationen fungerar som ett verktyg för personlig utveckling, för att komma i bättre kontakt med sitt inre och uppnå en bättre nivå av självkännedom. Alla sökande kommer att intervjuas innan de deltar i meditationsgruppen. Det är 8 gånger varannan vecka vi träffas.

Var uppmärksam på att detta inte har något med mediumskap eller ande kontakt att göra.
Vi kommer hålla till hos Mie’s Balans på Åsgårdsvägen 23, gaveln.
Vi sitter i en cirkel på varsin stol med avstånd från varandra, det finns tillgång till att tvätta händerna samt handsprit i lokalen.

Nästa grupp startar hösten 2021. Vill du veta mer eller är intresserad av att deltaga, ring/smsa till 073-6770944.

Väl mött, Mie Ehn, Dipl. Bergsmeditationsledare

GONGBAD / Ljudresa / Ljudmeditation


Välkommen till ett renande, balanserande och helande stund med ljudvågor-, toner och vibrationer från, gong, crystal singingbowls, tibetan singingbowls, oceandrum och andra instrument. Landa och hitta in i ditt inre lugn - låt toner och vibrationer skapa en djup avslappning. Följ med på en avkopplande, av stressande ljudresa i ditt inre.

Ljuden vibrerar i kropp, själ och sinne och sköljer som en inre dusch genom dig. Sinnet blir lugnt och du kan släppa spänningar i kroppen och ge utrymme för din självläkande förmåga. Gongens vibrationer ger kroppen en möjlighet att kalibreras och komma i samklang och harmoni med sig själv och universum. Hur du upplever en ljudresa är mycket individuellt. En del upplever att de reser, lämnar kroppen, medans andra är kvar och upplever det mer fysiskt. Det finns inget rätt eller fel, det blir precis som det ska för dig. Det utgår inifrån dig där du befinner dig just Nu. Många upplever att de känner sig lättare och klarare efteråt.

Under denna ljudresa i grupp ligger du antingen på en ullyoga matta eller sitter upp. Vilket som känns bäst för dig avgör du. Det viktiga är att du kan slappna av och ha det så bekvämt som möjligt. 
Själva ljudresa kommer att hålla på i ca 40-50 minuter.

Vi inleder med några yogaövningar innan du lägger dig ner för en lång vila med vibrationer. Efter bjuder jag på en kopp te och då får du gärna dela vad du kände under gongbadet. Det behövs inga förkunskaper, man behöver inte ha yogat tidigare. Det finns ullmattor och filtar men du får gärna ta med dina egna.
​​​​​​​
Anmäl ditt intresse via sms till 073-677 09 44 eller mail mie@miesbalans.se.
Antal platser är begränsat till 6 st.
Pris 300 kr / tillfälle.
Ullmatta och ullfilt finns på plats, önskar kudde så ta med dig egen.