Gongbad & Ljudmeditation

Landa och hitta in i ditt inre lugn - låt toner och vibrationer från gong, klangskålar och andra heliga instrument skapa en djup avslappning.


Ett gongbad sägs ha en stressreducerande effekt på din kropp och sinne då vibrationerna hjälper till att aktivera ditt parasympatiska nervsystem. Då kan djupt liggande spänningar släppa och ge utrymme för din självläkande förmåga. Det bästa av allt är att du inte behöver göra någonting annat än att lägga dig ner och låta ljudet av gongen göra jobbet.
Vila. Andas. Rensa. Fylla på.

Gongens vibrationer hjälper ditt nervsystem att helas och ger kroppen en möjlighet att kalibreras och komma i samklang och harmoni med sig själv och universium. Ett gongbad brukar upplevas återhämtande för din kropp och själ och det är inte ovanligt att du får en energikick efteråt.

Gongen och soundet har förmåga att ta dig till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där du kan uppleva enhet med allt – Oneness. Gongen hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressigt sinne.

Don Conreaux ”The gong is reborn now in this time to heal society and make everybody friens – to make us all One.” översättning “Gongen föds på nytt nu I denna tid för att hela samhället och göra alla vänner – för att göra oss alla till ett.”

I ett facebookinlägg skrev Don Conreaux: ”Vi gongspelare frigör gongchi/prana in i mottagarens hjärta och därifrån in i pannan och tredje ögat. Efter 200000 år av reptilsinne i home sapiens, sker nu en genetisk metamorfos för att skapa den nya homo luminus spiritualis. Den fulla öppningen av den fjärde strålen och den holistiska healingresonansen har förutspåtts till år 2025. Ett fantastiskt tillfälle för alla som nu lever i denna uppstigande tidsålder: The age of the gongpower. Inga fler krig på den här gudomliga planeten, bara harmoni genom gong-service-arbetare.”

I ett gongbad hos Mies Balans är det inte bara vibrationer från gongarna. Det kan innehålla många andra heliga instrument och även rösten i toning. Gongbaden blir olika varje gång.

​​​​​​​Du får ligga ner på matta av ull och med filtar och kuddar göra det bekvämt för dig så du kan ligga så avslappnad som möjligt för en lång vila med vibrationer i ca 45 minuter.

Det behövs inga förkunskaper.

Endast 7 platser per Gongbad!

Boka din plats via sms till 073-677 09 44.

​​​​​​​Klockan 17.30, välkommen från kl 17.15.

Vecka 5 torsdag 1 februari
Vecka 9 torsdag 29 februari
Vecka 13 tisdag 26 mars
Vecka 17 torsdag 25 april
Vecka 21 torsdag 20 maj (måndag)

Anmäl dig via sms till 073-677 09 44 till Mie.

Avboka din plats senast 12 timmar innan.
Vid ej avbokning eller sen avbokning skickas faktura.

​​​​​​​Pris: 250 kr/gång
​​​​​
Varmt välkommen!