Gongbad - Ljudmeditation

Balansera din kropp och själ med gongbad, meditation och soundyoga.

Landa och hitta in i ditt inre lugn - låt toner och vibrationer från gong, klangskålar och andra heliga instrument skapa en djup avslappning.

Ljuden vibrerar i kropp, själ och sinne och sköljer som en inre dusch genom dig. Sinnet blir lugnt och du kan släppa spänningar i kroppen och ge utrymme för din självläkande förmåga.

Gongens vibrationer ger kroppen en möjlighet att kalibreras och komma i samklang och harmoni med sig själv och universum.

Du får ligga ner på matta av ull och med filtar och kuddar göra det bekvämt för dig så du kan ligga så avslappnad som möjligt för en lång vila med vibrationer i ca 45 minuter.

Det behövs inga förkunskaper.

Begränsat antal platser, så bra om du bokar din plats på bokadirekt eller sms till 073-6770944.

Klockan 18.30, välkommen från kl 18.15.

Måndagar v 35, 39, 43, 47 och 51

Tisdagar v 37, 41, 45 och 49


Pris 300 kr/gång.
Bokning av 5 tillfällen eller mer betalar du 250 kr/gången. Bindande bokning och betalas inte tillbaka vid förhinder. Betalning är lika med bokad plats.

Varmt välkommen!

GONGBAD / Ljudresa / Ljudmeditation


Välkommen till ett renande, balanserande och helande stund med ljudvågor-, toner och vibrationer från, gong, crystal singingbowls, tibetan singingbowls, oceandrum och andra instrument. Landa och hitta in i ditt inre lugn - låt toner och vibrationer skapa en djup avslappning. Följ med på en avkopplande, av stressande ljudresa i ditt inre.

Ljuden vibrerar i kropp, själ och sinne och sköljer som en inre dusch genom dig. Sinnet blir lugnt och du kan släppa spänningar i kroppen och ge utrymme för din självläkande förmåga. Gongens vibrationer ger kroppen en möjlighet att kalibreras och komma i samklang och harmoni med sig själv och universum. Hur du upplever en ljudresa är mycket individuellt. En del upplever att de reser, lämnar kroppen, medans andra är kvar och upplever det mer fysiskt. Det finns inget rätt eller fel, det blir precis som det ska för dig. Det utgår inifrån dig där du befinner dig just Nu. Många upplever att de känner sig lättare och klarare efteråt.

Under denna ljudresa i grupp ligger du antingen på en ullyoga matta eller sitter upp. Vilket som känns bäst för dig avgör du. Det viktiga är att du kan slappna av och ha det så bekvämt som möjligt. 
Själva ljudresa kommer att hålla på i ca 40-50 minuter.

Vi inleder med några yogaövningar innan du lägger dig ner för en lång vila med vibrationer. Efter bjuder jag på en kopp te och då får du gärna dela vad du kände under gongbadet. Det behövs inga förkunskaper, man behöver inte ha yogat tidigare. Det finns ullmattor och filtar men du får gärna ta med dina egna.
​​​​​​​
Anmäl ditt intresse via sms till 073-677 09 44 eller mail mie@miesbalans.se.
Pris 300 kr / tillfälle.
Ullmatta och ullfilt finns på plats, önskar kudde så ta med dig egen.