Aloe vera produkter


Vill du köpa Aloe Vera produkter?

Jag Mie är FBO av att sälja Aloe Vera produkter från Forever Living.

Är du intresserad av att köpa proukter kan du kontakta mig via sms 073-6770944 eller e-post mie@miesbalans.se

Aloe Lips

Håller leendet i form i alla väder
Läppcerat med Aloe vera, jojobaolja och bivax som gör dina läppar mjuka och lena – och skyddar dem mot väder och vind.
För vem?
Forever Aloe Lips™ följer gärna med på äventyr och passar lika bra för fashionistan som för skogsmullen, ja, helt enkelt för alla som vill ha mjuka, lena läppar. Varje dag – var du än är.
Du får:
• ett effektivt läppcerat i smidig förpackning
• hudvårdande Aloe vera och mjukgörande jojobaolja
• skyddande bivax och lugnande allantoin
• inget tillsatt vatten – perfekt i både stark vind och kyla
Varför får man torra läppar?
Torra, fnasiga och nariga läppar uppstår ofta i torrt och kallt väder eller om läpparna exponeras för mycket vind eller sol. Om man slickar sig om läpparna när de väl blivit lite torra blir de ofta ännu torrare. Vår saliv innehåller enzymer som absorberar fukt, så när vi slickar på läpparna tar vi bort en del av läpparnas naturliga skydd och kan på så vis göra läpparna torrare. Då står Forever Aloe Lips™ gärna till tjänst.
Vårdar, mjukgör, skyddar och lugnar
Forever Aloe Lips™ innehåller en väl beprövad kombination av Aloe vera, jojobaolja och bivax som gör dina läppar mjuka och lena och skyddar dem mot väder och vind. Aloe vera och jojobaolja bidrar med hudvårdande och mjukgörande egenskaper och bivax hjälper till att skydda huden i alla väder. Forever Aloe Lips™ innehåller även allantoin som lugnar huden och kan också användas på nagelbanden och vid klåda av insektsstick, till exempel.
Ha alltid ett i fickan!

Aloe Vera Gelly

Vardagshjälten i badrumsskåpet: Aloe vera på tub
Torr hud, solbränna eller kliande insektsbett? Aloe Vera Gelly verkar lugnande, vårdande och fuktighetsbevarande. Används på hud som behöver den
För vem?
Det här är en produkt som alla behöver, förr eller senare. Eftersom Aloe Vera Gelly har så många användningsområden passar den utmärkt i varje badrumsskåp.
Du får:
plantan själv i en tub – stabiliserad Aloe vera i form av en krämig gelé
en lugnande och vårdande allroundprodukt
en fettfri, fuktighetsbevarande formula
en lätt gelé som absorberas snabbt utan att kladda
Lång tradition
Användandet av Aloe vera går som en röd tråd genom historien. Från tidernas begynnelse och fram till idag har människor i vitt skilda kulturer använt Aloe vera till husbehov. Ofta strök man ett färskt blad direkt på huden vid bulor och blåmärken, om huden var torr och för att göra huden mjuk och smidig.
I modern förpackning
Aloe Vera Gelly är självaste Aloe vera-plantan på tub. Här får du vår finaste Aloe vera i geléform, redo att användas över hela kroppen. Den absorberas snabbt av huden, lugnar och vårdar och är fuktighetsbevarande. Några användningsområden är efter rakning eller epilering, som makeupunderlag, på torr, flagande hud och efter solbad eller klåda av insektsbett. Den innehåller inget fett och kan därför till och med användas som ögonkräm. Aloe Vera Gelly är den perfekta allroundprodukten, både hemma i badrumsskåpet och att ta med när du reser på semester.
Med extra boost av hudvårdande godsaker
För att ytterligare förstärka Aloe verans egenskaper innehåller Aloe Vera Gelly även fuktighetsbevarande glycerin, skyddande och lugnande allantoin och antioxidanterna vitamin C och E. Aloe Vera Gelly innehåller ingen parfym.

Aloe Propolis Creme

Räddaren i nöden för torr hud
Upptäck en av våra mest älskade produkter! Aloe Propolis Creme är ett mjukgörande och fuktighetsbevarande underverk med hudvårdande godsaker som Aloe vera och propolis, krämig konsistens och härlig honungsdoft.
För vem?
Det här är en produkt med många användningsområden vilket gör att den passar de flesta. Extra lämplig för dig som har, eller då och då får, torr hud. Aloe Propolis Creme passar också utmärkt för känslig hud.
Du får:
en av våra mest populära krämer, för torr hud över hela kroppen
en mjukgörande och fuktighetsbevarande formula
hudvårdande Aloe vera, propolis, kamomill och allantoin
skönt krämig konsistens med lätt doft av honung
Varför får man torr hud?
Torr hud är vanligt och kan uppstå var som helst på kroppen. Exakt varför huden blir torr kan variera från person till person. Bidragande faktorer är dels yttre påverkan, till exempel solljus, värme, kyla och torr luft, eller en mindre bra hudvårdsrutin med starka, uttorkande tvålar. Men huden påverkas också av inre faktorer som ärftlighet, hormonpåverkan (till exempel vid graviditet eller i klimakteriet) och ålder.
Ingredienser som gör jobbet
Aloe Propolis Creme är utmärkt för torr hud över hela kroppen. Den krämiga formulan är baserad på vår egen högklassiga Aloe vera. Bland ingredienserna hittar du också propolis, och kamomill som är kända för sina hudvårdande egenskaper, liksom allantoin som även lugnar och skyddar. Och sist men inte minst vitamin E, som också tar hand om din hud.
Vad är propolis?
Propolis kallas också för bikitt. Det är en riktig bi-produkt, en ingrediens som tillverkas av bin för att användas som skyddande tätningsmedel i boet. Råvaran till biets produktion av propolis är kåda från barrträd och harts från vissa lövträd. För oss människor är propolis en populär ingrediens i både hudvårdsprodukter och kosttillskott.
För hela kroppen
Aloe Propolis Creme är både mjukgörande och fuktighetsbevarande och absorberas snabbt av huden. Den kan användas över hela kroppen, både som hand- och fotkräm och som dag- och nattkräm. Passar även känslig hud. När du väl har börjat använda Aloe Propolis Creme förstår du varför den är en av våra mest populära produkter.

Aloe Body Lotion

Mjukgörande för hela kroppen
Här låter vi naturens mest kraftfulla ingredienser samarbeta för att vårda din hud. Aloe vera tillsammans med växtbaserade oljor och botaniska ämnen ger dig en återfuktande och mjukgörande upplevelse.
För vem?
Aloe Body Lotion passar för dig som vill få återfuktad och len hud över hela kroppen varje dag. Du får en lotion som snabbt går in i huden utan att kännas kladdig eller fet.
Du får:
en återfuktande och mjukgörande lotion
en silkeslen känsla
arganolja och makadamiaolja
en produkt som absorberas snabbt utan att kännas fet.
För frisk, ungdomlig hud
Detta är en lotion som absorberas snabbt utan att kännas fet eller kladdig, perfekt för daglig användning. Aloe vera utgör basen med sina återfuktande och vårdande egenskaper. Vi har även tillsatt natriumhyaluronat, som bildar en skyddande barriär på huden och hjälper till att bibehålla fukt, liksom jojoba-estrar som främjar hudens fasthet och elasticitet. Här finns också aminosyran arginin som finns naturligt i huden och hjälper till att återfukta och mjukgöra.
Oljor från naturen
Aloe Body Lotion innehåller hudvårdande arganolja. Arganolja främjar hudens elasticitet och innehåller vitamin E som hjälper till att mjuka upp huden och återställer dess lyster. I Aloe Body Lotion hittar du även fuktighetsbevarande makadamiaolja. Den innehåller bland annat palmitolsyra som förekommer naturligt i huden och hjälper till att bibehålla fukt. Med åren minskar mängden palmitolsyra i huden, vilket är en av orsakerna till att vi får torrare hud med ökad ålder. Detta gör makadamiaolja passar särskilt bra för vård av känslig och torr hud. Nyponolja och jojobaolja som vårdar och mjukgör står också med på ingredienslistan.
Använd varje dag
Aloe Body Lotion passar för alla hudtyper och har en lätt blommig doft som passar både honom och henne. När du behöver en daglig lotion som gör att huden känns mjuk och silkeslen, men aldrig fet, då ska du ha Aloe Body Lotion nära till hands. Applicera rikligt, massera försiktigt tills all lotion absorberats helt och njut av det silkeslena resultatet.

Aloe Body Wash

Ren lycka
Vill du ha en effektiv men ändå mild rengöring för hela kroppen som återfuktar huden i stället för att torka ut? Du behöver inte leta längre. Aloe Body Wash tar hjälp av vår hudvårdande Aloe vera, är pH-balanserad och håller huden återfuktad.
För vem?
Aloe Body Wash passar stor som liten, henne och honom. En härligt skummande rengöring som tvättar bort smuts och efterlämnar fräsch och silkeslen hud.
Rent och lent
Vår egen Aloe vera är med sina hudvårdande egenskaper en perfekt bas för Aloe Body Wash. Här har den fått fint sällskap av arganolja, en lätt olja som snabbt absorberas av huden och ger den en len känsla. Hudvårdande jojobaestrar och arnikablomextrakt hjälper till att mjuka upp och återfukta huden. Antioxidanten vitamin C vårdar och ger huden näring.
Inspiration från skog och hav
Rengörande ämnen från kokos ger Aloe Body Wash dess rika skum som lätt sköljs av utan att torka ut huden. Den inbjudande doften för tankarna till skog, bärnsten och friska örter, något som passar både henne och honom. Om doften är hämtad från skogen så är färgen inspirerad av havet, en djup blå-grön nyans som kommer från kopparklorofyll.
För energiomsättning och nervsystem
Häll rikligt med Aloe Body Wash på en duschpuff, loofah eller tvättsvamp, tvåla in med cirkulära rörelser och känn det krämiga skummet omsluta hela din kropp. Skölj väl. Detta är en härlig och effektiv rengöring som passar alla hudtyper.

Aloe MSM Gel

Massagegel som gör jobbet
Doftfri, skön massagegel med lugnande, stärkande och hudvårdande egenskaper. Innehåller bland annat MSM, Aloe vera och olika örter.
För vem?
Den här produkten passar alla som uppskattar att ge eller få en skön massage. Passar med fördel efter träningen. Eftersom Aloe MSM Gel inte doftar något alls är den perfekt även för den som är känslig för dofter.
Du får:
en effektiv massagegel
hudvårdande, lugnande och stärkande ingredienser
en doftfri, klar, gel som inte kladdar
en produkt som inte lämnar några fläckar
Massera mera
Oavsett om man tillbringat en lång dag i kontorsstolen eller kommer direkt från träningen – alla trötta kroppar uppskattar en skön massage och Aloe MSM Gel hjälper dig att mjuka upp kroppen. Värm dina händer innan du börjar, ta sedan generös klick Aloe MSM Gel och massera. Det är inte svårare än så.
Väl valda ingredienser
Att få massage på torr hud är ingen behaglig upplevelse, därför innehåller Aloe MSM Gel flera hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande ingredienser. Huvudrollsinnehavare är förstås vår egen Aloe vera, men här finns också hudvårdare som mjölon, rosmarin och vitaminerna C och E. Pilbarksextrakt verkar lugnande och stärkande, natriumhyaluronat och glycerin är duktiga fuktighetsbevarare och allantoin lugnar och skyddar din hud.
Vad är MSM?
Den andra huvudingrediensen i Aloe MSM Gel är MSM (metylsulfonylmetan), en organisk svavelförening som finns naturligt i kroppens celler liksom i naturen. Att bada i svavelrika källor har länge varit en tradition, och det sägs att de gamla romarna badade i heta svavelhaltiga källor efter ha varit ute i strid. Idag är MSM en populär ingrediens i såväl kosttillskott som krämer. I Aloe MSM Gel utvinns MSM från trädbark.