Behandlingar

I behandlingar använder jag mina kunskaper i massage, kinesologi, mobilisering, reflexologi - helkroppsterapi, ljud-terapi, stämgafflar.
Jag ger dig just den behandlingen du behöver just nu, för att få din kropp in i lugn och ro så kroppen får den bästa förutsättningen att självläka och komma i balans både fysiskt, psykiskt och mentalt.

Livscoaching


Coaching handlar om att utveckla och lära känna sig själv. Det kan t ex vara att identifiera styrkor och utvecklingsområden hos dig. Genom att göra det kan du använda detta på rätt sätt i ditt ledarskap och därmed frigöra resurser för att få ökad handlingskraft. Mitt jobb som coach är att hjälpa dig på vägen dit.

Kinesiologi


Som kinesiolog hjälper du din klient att komma bättre i balans, både fysiskt/strukturellt, emotionellt/stressreducerande och näringsmässigt/biokemiskt genom effektiva test- och korrigeringstekniker. Det unika med kinesiologin är att utgångspunkten för en god behandlingsstrategi är att både arbeta med helhet och samband (ett mer österländskt perspektiv) och samtidigt korrigera detaljerade obalanser (ett mer västerländskt perspektiv).

LymfFlödesAktivering


LymfFlödesAktivering är en terapeutisk kroppsbehandling, en metod som Mirakelkvinnan.se har utvecklat utifrån lång erfarenhet av att behandla människor med svullnader, stelhet, smärtor, besvärande ärr osv som kommer av restriktioner i bindväv och det i sin tur har gett ett trögt lymfflöde. En LymfFlödesAktivering hos Mies Balans är mer än en lymfmassage!

FÅR DU FRISKVÅRDSPENG FRÅN ARBETET?