c/o Gerd - EKOLOGISK HUDVÅRD

C/O GERDs produkter är tillverkade med värnande om natur, djur och människa. All tillverkning sker i Svenska Lappland, Jokkmokk.

Testpanelens omdöme


Många som har testat en ekologisk deodorant tidigare har förmodligen erfarenhet av att de ofta inte fungerar fullt ut. Det största problemet brukar vara att de inte riktigt håller hela dagen. Något som c/o Gerds deo lovar att göra! Gör den det? Jo men visst! Större delen av testpanelen sa att den överträffade deras förväntningar.

En av testpersonerna utryckte sig såhär:
​​​​​​​

- ”c/o Gerds deo har jag nu använt i ca en månad och aldrig känt mig ofräsch eller illaluktande. Litar på den!' Ett annat stort plus med deon var doften! Den luktar gott av skog och trä och har en unisexdoft. Det enda minuset var egentligen att doften inte höll så länge. Men även om den goda doften försvann fort så skyddade deon fortfarande mot svettlukt under hela dagen. - ' Den klarar både en vanlig dag på jobbet och ett baspass på friskis o svettis med vikter, It's a keeper!”.

Vad är en mogen och torr hud?


Du upplever att inget du smörjer på räcker, du kan känna att huden är grå och behöver extra näring. Då behöver du gå på vår kraftigaste hudvårdsrutin som ger dig näring och fukt med antioxidantrika bärfröoljor från blåbär! Din hy kommer uppnå vitalitet och kraft.

Hudvårdsrutin - Blueberry

HUDVÅRDSRUTIN Mogen och torr hud
Övriga produkter som nämns I rutinen går att komplettera med om du känner att du har det behovet.

Clean face white clay

Rengöring för obalanserad hy eller för dig med acne.


200ml

Clean face canola

Rengöring med rapsolja i bas som verkar skonsamt och effektivt på de allra flesta.

200 ml

Blueberry queen cream

är en rik dagkräm som återfuktar, mjukgör och ger din hy en perfekt balans. Har du en torr och kanske mogen hy?

75 ml

Blueberry queen facial oil


För torr och mogen hy med behov av extra näring.
Blueberry Queen är en lyxig ansiktsolja som är komponerad för en mogen eller normal hy med behov av extra näring.
​​​​​​​
30 ml

Pure jojoba oil 

Doftfri ansikts- och kroppsolja för känsliga.
Jojobaoljan passar alla hudtyper. Känslan är sammetslen och rik utan att vara kladdig, detta till stor del av jojobaoljans unika sammansättning av fettsyror. Jojobaoljan skyddar och binder hudens fukt.

Den här produkten går att använda till hela kroppen. Jojobaoljan passar alla hudtyper. Känslan är sammetslen och rik utan att vara kladdig, detta till stor del av jojobaoljans unika sammansättning av fettsyror. Jojobaoljan skyddar och binder hudens fukt.
​​​​​​​
30 ml

Pure jojoba oil 


Doftfri ansikts-och kroppsolja för känsliga. Jojobaoljan passar alla hudtyper. Känslan är sammetslen och rik utan att vara kladdig, detta till stor del av jojobaoljans unika sammansättning av fettsyror. Jojobaoljan skyddar och binder hudens fukt.
Den här produkten går att använda till hela kroppen. Jojobaoljan passar alla hudtyper. Känslan är sammetslen och rik utan att vara kladdig, detta till stor del av jojobaoljans unika sammansättning av fettsyror. Jojobaoljan skyddar och binder hudens fukt.
​​​​​​​
100 ml

"​​​​​​​Olja i ansiktet? -Kommer inte det att göra mitt ansikte glansigt?"


" -Nej, oljorna som ingår i våra ansiktsprodukter är så lätta och de har så små molekyler att de med lätthet absorberas av din hud.
Det är större chans att din hy blir glansig av petrokemiska produkter eftersom dessa ofta innehåller ingredienser som täpper igen dina porer."

c/o GERD HAND CREAM

är en lyxig, mjukgörande och återfuktande handkräm. Har du torra händer och har använt handkräm som är baserad på mineralolja finns det en mycket stor möjlighet att du kommer få en otrolig wow-upplevelse

Hand cream lingonberry

​​​​​​​
Komposition en av bland annat sheasmör, lingonfröolja samt eteriska oljor från citron och grape gör att krämen verkar uppiggande. 

​​​​​​​75ml

Hand cream cloudberry


Kompositionen med bland annat sheasmör och den C-vitaminrika hjortronfröoljan gör krämen mycket vårdande.
​​​​
​​​​​​​75ml

Foot cream tee tree & pepparmynt


Återfuktande och vårdande för torra fötterna med doft av tea tree och pepparmynta.
c/o Gerds FOOT CREAM med tea tree och pepparmynta är lyxig, återfuktande och vårdande för torra fötterna.
​​​​​​​
75ml