Utställare på hälsans dag -
​​​​​​​23-24 mars 2024

4 Vision Consult & Education HB - Susanne Brindstedt
4 vision är en Andlig & Medial vägledningsbyrå där individen står i fokus. Det innebär att jag utgår från Din frågeställning, situation och önskemål. Det går också fint att läsa förutsättningslöst. Att bara lyssna in Andevärlden och den guidning som kommer!
www.4vision.se
Facebook @fourvisionconsult

Amerindio - Amerindio Gomez
Försäljning av ponchos, drömfångare, rå stenar.

Andekvarts AB – Catharina Andersson
Jag erbjuder medial vägledning med andekontakt, vill du få budskap från dina nära och kära, eller bara vägledning varmt välkommen att besöka mig, Diplomerat Medium Catharina Andersson
www.andekvarts.se
Facebook: andekvarts.se
Instagram: andekvarts.se
Seans , Lördag och Söndag kl 13.00
Jag är diplomerat medium. Jag fungerar som en länk mellan dig och andevärlden. Alla har vi nära och kära som gått över till andra sidan eller till andevärlden.
En seans även kallad medial demonstration går till så att jag förmedlar budskap till några av besökarna. Pris 100 kr / person.

AndligaButiken i Sverige AB - Marcos Bearcub
Välkomna till min monter, kommer att erbjuda försäljning av klangskålar och rökelser mm
www.andligabuktike.se

Anna Munksgaard
Som certifierat medium med många års erfarenhet av
energiarbete, kan Du med förtroende vända Dig till mig.
Hos mig kan Du få:
Medial rådgivning,
Coaching,
Information om tidigare liv
Kontakt med anhöriga på andra sidan.
Healing
Välkommen!
Storseans Tidigare Liv, Lördag kl 15.00 och Söndag kl 13.00
Upptäck ett liv du levt för länge sedan och förstå hur det påverkar dig i detta liv. Biljetter säljs i min monter. 200:-. Välkommen

Anna-Lenas Massage - Anna-Lena Lind
Prova på behandlingar och försäljning av svenska naturprodukter från bl.a Camilla of Sweden, Naturlig deo & Wise Organic.
Diplomerad massageterapeut , Diplomerad spa &hudvårdsterapeut, Öronakupunktur, medisinsk laser m.m
Återförsäljare för bla: Naturlig Deo, Wise Organic, Wilma naturprodukter. Alla dessa märken är svensktillverkade rena naturprodukter
Fb: Anna-Lena's Massage
Hemsida: anna-lenasmassage.com

Aqua-Jorinda - Regina Siuvatti
Jag utför kvantflödesmassage på stol. En aktivering av fascian och lymfflödet med hjälp av "Hammerteknik". Behandlar även med iTeraCares laserblåsare eller med mina händer för den som så vill. Ca 20 min á 300 kr.
​​​​​​​
Assoraya - Kicki Jörgensen
Hos mig kan du få en djurkommunikation och få svar på frågor från ditt djur, går bra med bild i mobilen. Jag gör också andlig vägledning och du får även med ett budskap från ett kraftdjur.
www.assoraya.se
Finns även på FB Assoraya
Varmt välkomna till mässan Kicki Jörgensen Assoraya
facebook.com/@assoraya37
Föredrag: Lördag kl. 12.00 och Söndag kl. 12.00
Vad är djurkommunikation - Assoraya
Undrar du om djur kan kommunicera på annat sätt än med kroppsspråket? Här får du svar på det och en hel del annat. Jag kommer att ta upp hur det fungerar, vad är viktigt att tänka på, hur jag går tillväga vid en djurkommunikation och jag berättar även om någon fallbeskrivning.
Pris 100:- kontant eller Swish
Varmt Välkomna Kicki Jörgensen

Barfotaoraklet – BarfotaOraklet Maria
Jag lägger tarot med andekontakt, vägledning samt Börje ger energihealing. Vi har hantverk (egentillverkat), böcker, kortlek, rökelsehållare, rökelsekoner, husreningskit samt barfotaoraklets husapotek
Hemsida: www.BarfotaOraklet.se Fb o Instagram: BarfotaOraklet

Bjarka hantverk - Maria Helander
Bjarka erbjuder hantverk och kraftkonst. Du hittar smycken, altare och konst för att förstärka din magi. Vi säljer även vättar, troll, drakar och gudinnor - inspirerade av urgammal folktro.
https://www.mariahelander.se/
https://www.instagram.com/helandermaria/

Björkbackas ljus & dekor - Maria Borgström
På mässan kommer vi ha med oss ett urval av produkter inom kategorierna ljus & hemdoft samt eteriska oljor.
Björkbackas ljus & dekor Det lilla företaget på landet med det stora hjärtat för Ljus - Doft - Välmående I vår ordinarie verksamhet erbjuder vi behandlingarna Regndroppsmassage samt N.A.T - Neuro Auricular Technique. Vi har produkter inom Ljus & Hemdoft, Eteriska oljor, Kosttillskott, Aloe vera m.m
www.bjorkbackasljusochdekor.se
https://www.facebook.com/bjorkbackasljusochdekor
https://www.instagram.com/bjorkbackasljusochdekor

Bibbis Änglar Britt-Marie Bibban Bergkvist
Mitt företag erbjuder Ljuslyktor, Änglar, Saltstens lampor, Lakrits. Klipsutin (tröjsmycke). krämdeo (ekologisk) Hos mig kan du hitta just din Ängel eller ett fint smycke (Klipsutin)till din kofta utan knappar. Är du sugen på Lakrits så har jag det ochså. + Lite annat

Boutique M.V.H service – Mimmi & Jan Hellsten
Jag heter Mimmi Hellsten och mitt företaget heter Boutique M.V.H Service
Jag arbetar för ett företag som heter PXC Underwear som marknadsför sina produkter via bh-skolor. Vi kommer att rådgivning om hur en bh ska sitta igenom bh-skola och det finns underkläder till försäljning under helgen Bh storlekarna är från 65-130 A -M underdelar storlekar från 36-60.
Vi kommer att med oss DöTerra eteriska oljor. Och det kommer finnas möjlighet att göra zyto scanning och få reda på vilka oljor som passar till till just dig.
Boutique M.V.H Service har F-skatt och är ett momsregistrerat företag sedan 2002. Mimmi M.V.H Service
‪0704-938511
www.pxc.se/mimmi
Facebook: BoutiqueM.V.HService

Britt-Marie Lindström
Vill ni bli Piggare och känna dig yngre? Kom då och få information om det senaste inom Hälsa! Ni är varmt välkomna till mitt bord!
www.lindstrom.myasealive.com

Carinas Yoga & Hälsa - Carina Lundberg Bergkvist
Carinas Yoga & Hälsa ”Din Hälsocoach för Kropp & Själ” Jag är bl.a Reiki Master, Andlig & Mental Coach, Beroende & Medberoende coach & Act-Kbt coach och kommer på mässan att Chakra balansering och Body & Emotioncode behandlingar på plats men även fina erbjudanden på mina övriga energibehandlingar och samtalscoachning samt information om Lifewave’s produkter för stamcellsförnyelse.
Jag kommer dessutom att ha en utlottning på en gratis behandling för Er som besöker mig på mässan.
Läs gärna mera om mig och mina behandlingar på min hemsida! https://xn--carinas-yoga-hlsa-3qb.se/
Välkommen
https://xn--carinas-yoga-hlsa-3qb.se/
https://www.facebook.com/carinalundbergbergkvist
https://instagram.com/carinas_yoga_halsa?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Ditt andetag - Johanna Gretas

Jag säljer vackra, magiska ting i form av kristaller, orakelkortlekar, rökelser, pendlar, drömfångare och mycket mer
www.dittandetag.se

Eco Fresh UF - Alice Åström
Vi säljer handgjorda ekologiska tvålar för kropp, hår, disk och tvätt. Vi har olika dofter och varianter.
Instagram: ecofresh.uf

Epoxy Home Detail UF - Moa Eriksson
Vi säljer egen gjorda serveringsbrockor och dryckesunderläggssett i materialet epoxy resin!

FOREVER Living Products - Anna Gunnarsson
Säljer Aloe Vera produkter för kroppen och ansiktsvård samt för din inre hälsa.

Fothälsan fot- och friskvård i Horndal - Annsofie Lexén
Välkommen till min monter! Här kan du köpa fotvårdsprodukter, prata fötter och bl.a prova på en nyhet hos mig, Bemer-terapi, en medicinsk utrustning som påvisat stimulerar en försvagad mikrocirkulation.
https://www.facebook.com/fothalsanihorndal

Frogsandroses Heléne Jönsson
Frogsandroses har ägnat större delen av "livet" sedan 2007 att tillverka kläder i Indien. Just nu mycket i siden, bla kimono gjorda av resterna från Saristyger, även klänningar
På mässan kommer jag ha med helt unika vårjackor, också de från Indien.

Golden Lifestyle / Zinzino - Marianne Håkansson
Testbaserad hälsa samt Vegansk hudvård. Vi erbjuder möjlighet att göra hälsotester samt prova på vår prisvinnande hudvård. Vi har försäljning till mässpriser samt utlottning av fina produktpriser. Varmt välkomna!

Herold Communication - Alexander Herold
Alexander Herold erbjuder utbildningar i NLP, hypnos, coaching, EFT och ledarskap. Dessutom erbjuder han hypnos- och coachsessioner. Testa en hypnosupplevelse på mässan. Gå Sveriges mest kompletta 90 dagars online Coach & Terapeututbildning som startar igen i april.
www.alexanderherold.se
https://www.facebook.com/alexander.herold.3
Föreläsning - Lördag kl. 12.00 och Söndag kl. 11.00
Den här föreläsningen är speciellt utformad för alla som är intresserade av att stärka sin självkänsla och lära sig att navigera genom det egotiska sinnet på ett konstruktivt sätt. Här är några skäl till varför du skulle vilja delta: Förbättra Självkänslan: Om du strävar efter att öka din självkänsla och utveckla ett mer positivt förhållningssätt till dig själv. Hantera Egot: Om du är intresserad av att förstå och hantera det egotiska sinnet för att minska stress och skapa en mer balanserad inre värld. Upptäcka Självkärlek: För de som vill utforska och fördjupa sin känsla av självkärlek genom en hypnotisk upplevelse. Ökad Medvetenhet: För att öka medvetenheten om hur självhypnos kan användas som ett kraftfullt verktyg för personlig transformation. Oavsett om du redan är engagerad i personlig utveckling eller är nyfiken på att utforska nya sätt att förbättra ditt välmående, kommer den här föreläsningen att erbjuda insikter och en hypnotisk upplevelse för att stärka din inre kärna och självkärlek.

Home of the soul AB - Andonia Foka
Råa kristaller, rökelse, handgjorda ljus och tvålar.

HälsoRum Bergslagen - Rosmarie Hellman Haapala
Rosmarie arbetar inom det holistiska synsättet för att skapa förändring och välbefinnande genom coachande samtalet och som spirituellt medium. På mässan erbjuder Rosmarie en kortare sittning/seans där fokus ligger på kontakt med andra sidan och dess budskap och vägledning med samtal utifrån dina frågeställningar om livet i stort utifrån ett andligt perspektiv.
halsorumbergslagen.se
https://www.facebook.com

HäxÄngeln - Siv Johansson
"HäxÄngeln" jag Siv har skapat mig ett eget koncept. Läser av Ansiktet Händer samt Bildtolkning Budskap från Kort samt Avslutar med den "Magiska Pärlan".
Facebook: Siv.Johansson
Instagram: Siv.Johansson

Inger Ericson - @ninnineta
Erbjuder privatsittningar, vägledning/andekontakt där du väljer ett av mina foton som du sedan får ta med dig hem. Fotot används i sittningen. Mässpris 300 kr. http://ingerericson.weebly.com
Seans - Lördag kl 14.00
Varmt välkommen till en trevlig stund med mig och andevärlden under denna seans på mässa.
Med värme och humor förmedlas era anhörigas närvaro och kärlek i härlig gemenskap.
Ca 50 minuter är denna stund och ingen förbokning behövs men det brukar snabbt bli fullt.
Pris 100 kr som betalas på plats via swish eller kontant.

Katarina's healing & vägledning - Katarina Nyman
Jag är utbildat änglamedium, änglahealer, andlig coach och djurkommunikatör. Jag är också Oberoende Distributör Zinzino. Jag kommer att erbjuda änglahealing och Soul Body Fusion®️ på mässan. Välkomna!
 facebooksida "Katarina's healing & vägledning".

KristalldrömUF - Charlene Valjebeck
UF företag då jag säljer egentillverkade kristall armband med berlocker och utan.

KristallMentol UF - Elsa Kihlström
Vi säljer mentol kristaller, naturligt framtagna av pepparmyntsolja, som kan vidga luftvägarna och göra andningen lättare vid t.ex. täppt näsa och hosta.

Lakanens EnergiKälla - Nadja Lakanen
Lakanens EnergiKälla är med på hälsomässan med magiska produkter, egenskapade som inköpta. Nadja ger också helande zonterapi till mässpris.
https://www.lakanen.se/
https://www.facebook.com/Lakanens.EnergiKalla
https://www.instagram.com/lakanens_energikalla/
https://www.youtube.com/@nadjasmagicalspace5106

LifeOath ABHannah och Stefan
Lifeoath tillverkar kolloidalt silver samt produkter på det. Vi tillverkar och innehar även blå lotus tinktur och torkade blommor. Vi säljer frekvensblåsar som du även kan testa på plats, frekvenshalsband och energikort. Vi erbjuder frekevensanalys direkt på plats. För övrigt finns kall kombusha, kosttillskott, produkter för hud och hår, produkter för samliv, produkter för städ, CBD produkter, massageolja och herbalballs samt mycket mer! Allt är självklart 100% naturligt!
www.lifeoath.se

Lighthealing tools - Tony
Healingprodukter och massage.
Vi säljer healingprodukter såsom armband, fingerringar, halsband, orgoniter.
www.healingtools.site

Lillianne Gelin - Lillianne Hantverk
Jag heter Lillianne och går den shamanska vägen. Jag kommer på mässan att erbjuda dig att investera i helande och kraftfulla skallror, smudgevippor, runor, amuletter, smycken mm. Allt handgjort av mig.
https://facebook.com/groups/530814735487699/
Lördag kl. 14.00 och Söndag kl. 14.00
Cermoniell kakao och shamansk trumhealing

Välkomna att delta i en stärkande och energifylld kakaocermoni som öppnar upp hjärtchakrat. Därefter en trumhealing som genom trummans vibration tar bort blockeringar i din kropp. Vi avslutar med en meditationsdikt. Det är en stark och insiktsfull cermoni för både kropp och själ.
Pris: 150 kr. Biljett köps i min monter Lilliannes Hantverk.
​​​​​​​Max 15 st deltagare.

Linköping Kinesiologi - Hanna Hell
Hur påverkar CBD från Hampaplantan vårt endocannabinoida system (ECS) i kroppen? Vad är CBD? Var är ECS? Say yes to ECS!
Hemsida och Instagram: hampaochcbd.se
Föreläsning: Söndag kl. 11.00
Hampa & Cbd - vad är vad?
​​​​​​​
Ljusets Gåva - Britt- Marie Eriksson
Tarot läggning, Healing, Pendel, Medial vägledning.
Jag är Cert. medium och cert. Tarot mästare. Hus rensning. Tidigare Liv, Tarot läggning, Healing, Medial Vägledning, Pendel. Har Medial vägledning via telefon.

Maja’s Må Bra - Marianne Rylander
Zonterapi Healing Chakrabalansering och LiveGood

Mies Balans
Försäljning av c/o Gerds kropps- och hudvårdsprodukter samt Ayur Veda produkter. Behandlingar inom helkroppsterapi, Reflexologi (zonterapi), massage och Bicom behandlingar (lindring av allergi). www.miesbalans.se
Lördag och Söndag kl 11.00
Ljudmeditation med gong och klangskålar – Mie, Mies Balans
Mie vägleder in er i en ljudmeditation i ljudvågorna av ett av världens äldsta instrument.
Ljudläkning masserar försiktigt molekylerna tillbaka till rätt ställen i kroppen, rensar blockeringar och återställer harmonin.
En unik form av läkning och återhämtning!
100 kr / person, betalar kontant eller swish.

Min Butik Maud Borger
MIN BUTIK säljer trosor, linnen, Bh-linnen och tights som sitter perfekt. Sköna och fina underkläder för alla åldrar. Hög kvalitet med bra priser. ”Har du en gång provat AVET-Min Butiks underkläder så är du fast!” är det är det många som säger, och det stämmer faktiskt.
www.minbutikavesta.se
https://m.facebook.com/minbutikavesta
instagram.com/minbutikavesta

Mindknowlogy - Kent Asp
Ett balanserat mående.
Hur din verklighet formas och hur du kan omforma den.
www.kentasp.com
https://www.facebook.com/wwwkentaspcom

Mkfärgval - Monica Karlsson ​​​​​​​
Mitt budskap är att skapa STÄMNING , BALANS OCH HARMONI.
Färg berör människans känslor , våra sinnen och våra celler. Otroligt viktigt med rätt färgsättning för att vi ska må bra. Man behöver lugn och glädje för att hålla oss friska.
Jag är diplomerad färgrådgivare och utbildad på NCS Colour Academy/ Färgskolan i Stockholm och även utbildad inredningsstylist.
Ni har även möjlighet att göra ett Personlighetstest som ger dig inblick i ditt beteendemönster. En uppfattning om hur din hälsa kan påverkas och hur ni kan arbeta med färger i sammanhanget.

Moas Beauty House - Moa Ehn
Piercing och gellack. Försäljning av nagelbalsam, piercingar och rengöring.
​​​​​​​www.moasbeautyhouse.se

Moonchild Consulting AB - Josefine Svens
Vi erbjuder psychic readings med tarotkort, mediala readings, och handgjorda stearinljus som manifestationsverktyg. Utöver detta erbjuder vi även traumabearbetning och coachning.
www.josefinesvens.se
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61554653050255
Instagram: https://www.instagram.com/finilundis?igsh=NmV4MjBhMG9qY3dj&utm_source=qr
TikTok: https://www.tiktok.com/@josefinesvens?_t=8jz9VQgzhVx&_r=1

Mundains Rocks and crystals - Therese Blomqvist
Annorlunda kristaller Selenit deluxe behandling
www.mundainsrocksandcrystals.se
https://m.facebook.com/groups/191782082402458/

No Limits Healing - Hans-Erik Örtlund
No Limits möter Dig där DU är.
Du erbjuds en behandling som jobbar med orsaken till problemet, ger djup avslappning, hjälper dig medbockeriängar, lugnar puls, andning och sänker stressnivån i kroppen.
Tacksam för dig som bär på stress, muskulära spänningar, huvudvärk, ångest posttraumatiska besvär, utbrändhet, sömnproblem eller bara är trött och önskar att komma ner i varv och fylla på med energi.
En mental och fysisk "detox" Vill du vidare möta dig själv, finna DIN väg i livet från NU till den DU ska bli så prata med mig. Jag hjälper dig finna dig själv.
Facebook: no.limits.healing

Richard Wahlgren
Jag är diplomerad healer och har utövat healing sedan 6 år tillbaka. Jag guidar även meditationer och jag gör intuitiva läsningar med olika typer av orakel- och tarotkort. Jag är hantverkare i grunden och älskar därför att skapa saker och erbjuder även kristall halsband till försäljning. Titta förbi mitt bord och låt oss tala om vad jag kan göra för dig.
Meditation - Lördag kl. 15.00
Vill du vara mera närvarande i nuet? Känner du dig trött och stressad? Har du svårt att slappna av? Vill du få bättre koncentrationsförmåga? Dessa är bara några saker som meditation kan hjälpa dig med. Meditation är vetenskapligt bevisat en bra metod för att bland annat minska stress. Kontinuerlig meditation under en längre tid bidrar till att hjälpa att bryta mönster och vanor. Genom meditation får hjärnan en chans att göra en omstart och ta in ny information, lära sig nya saker och samtidigt möjligheten att vila upp sig. Meditation kan hjälpa dig att få en lugnare vardag och styrka ditt tålamod. Att lära sig meditera är något av det bästa som du kan göra för dig själv. Jag kommer att guida er i en teknik som används inom Vipassana meditationer. Ni kommer att få öva på att vara närvarande genom att fokusera på ditt andetag och hitta ditt inre naturliga jag.
Meditationen pågår i ca 40 minuter.
Pris 100 kr/person​​​​​​​

Rosmarys Wellness - Rosmary Uppgård
Flavon - Naturlig EKO Näringstillskott. Näringspreparat från LiveGood.
Kinesisk Medicin för Djur.
https://www.facebook.com/RosemarysWellness

Rune's Stein og Fossilverden - Rune Edward Wang
Vi säljer: Stenar, kristaller, smycken, drömfångare, interiörartiklar och fossilar.

Seed Of Life - Angelica Westermark & Michael Sporgelin
4-Handshealing av Angelica och Michael Vi erbjuder 4-Handshealing, där vi blandar Klangskålar med Shamansk Energimedicin, Kranio Sakral, SFM-healing (Släpp Fri Metoden) och intuitiv healing. Tillsammans använder vi våra energier som ökar i styrka när vi jobbar ihop med dig. Behandling blir kraftfull och framkallar ofta förlösande känslor, och frigör det som ej längre gynnar dig. Varmt Välkommna​​​
www.seedoflife.se
Föreläsning - Lördag kl. 11.00
Från befruktning till ditt medvetna jag

Silvervindar - Fia Bernle
Silvervindar - din kropp, själ och styrka Hos mig erbjuds du olika former av mjukt avslappnande till mer djupgående behandlingar för din hälsa och ditt väbefinnande.
Kropp och själ är för mig sammanflätat till ett och hjärtat dess källa och spegel. Våra kroppar bär ibland på fysiska och muskulära skador eller besvär, men framförallt ger kroppen uttryck för våra känslor och tankar i fysisk form. Det vi inte lyckas släppa och förlåta stannar kvar inom oss och ger sig till känna i vår kropp. Min ambition är att tillsammans med dig lösa dina trauma, spänningar och blockeringar.
På mässan erbjuder jag dig behandling med en kombination av min kunskap och erfarenhet i >Cranio Sacral Terapi >Medicinsk Massageterapi >Healing/Energibalansering >Aromaterapi När din kropp är i fysisk och känslomässig balans känner du dig harmonisk, stark och fri.
För dig som inte har en aning och vad Cranio Sacral Terapi är... lite förenklat kan man beskriva CST som en mjuk avslappnande behandling som främjar kroppen att läka sig själv och komma i balans. Med "minsta möjliga motstånd" öppnas vägar för kropp och själ att släppa på fysiska, muskulära, mentala och emotionella spänningar.
Önskar du lite mer information om behandlingarna kika gärna in på min hemsida www.silvervindar.se Jag ser fram emot att träffa dig.
Facebook: Silvervindar - din kropp, själ och styrka
Varmt Välkommen Fia Bernle

Smedjebackens Spiritualistiska Center AB - Engelen
Helena Vestin - själsbilds målning med vägledning.
Marjaana Hellberg - tarotläggning med vägledning
Madelaine Lindholm- Orakelkort med vägledning
www.ssengelen.se

Soultouch – Bitte Prem Nura
SoulTouch - Bitte Prem Nura Eggers Jag har en bred erfarenhet inom den andliga/ spirituella gengren sedan drygt 11 år tillbaka. Min personliga utveckling byggs på konstant med diverse kurser inom bla shamanism, transmedium, medialitet mm. Under denna mässa erbjuder jag reikihealing-sessioner och privatseanser-andekontakt.
https://soultouch6.webnode.se
https://www.facebook.com/SoulTouchBitte
Meditation - Söndag kl. 13.00

Sounds of Heart Music - Marcus Albinsson
Marcus Albinsson, Heartsinging Kom och få ett gratis mantrakort, hör mig berätta om min ceremoni och lyssna på min musik. Marcus Albinsson är Heartsong musiker sedan 15 år tillbaka. Han reser runt i Sverige på festivaler , retreats och events och håller Heartsinging ceremony.
https://www.marcusalbinsson.com/
https://www.facebook.com/marcusalbinssonmusiker
https://www.instagram.com/marcus_albinsson/
https://www.youtube.com/@marcusalbinsson2435
Lördag och Söndag kl.12.00
Om Heartsinging ceremony Med kanaliserade sånger leds vi in i en kärleksfull ceremoni där vi bjuder in det vi önskar mer av i livet, släpper taget om det som hindrar oss samt laddar gåvan med tacksamhet. Sångerna är enkla och du är välkommen att sjunga med om du önskar, annars tar du bara emot.

SpiritPower - Robert Lindberg 
Healing Nära och distans Soul Focus Healing =Energimedicin Balansering I kristallbädd. www.spiritpower.se
Föredrag och healing: Lördag kl. 13.00
Vad är meningen med livet och allt som händer dig. – Robert Lindberg
Har du funderat på det ? Tror du på ett liv efter döden ? Finns det ett liv efter den fysiskt döden?
Vi kan även prata om Kvantmedvetande och olika energifält.
​​​​​​​Pris 50 kr
Varmt välkommen med ett öppet sinne.

TecSmart UF - Bancha Bannakit
​​​​​​​TecSmart Ufs affärsidé är att frigöra mer fritid till alla genom olika smarta tillbehör, prylar och teknologi som hjälper med vardagen, arbeten och fritiden. och på så sätt kunna hjälpa andra hitta sig själva både personligt och samhällviss.

Tupperware - Charlott Hedin
Tupperware

Fri entré för besökarna 

Frågor? – Kontakta arrangören! 

Hitta

​​​​​​​Adress för Avesta Parken är Frejgatan 1.
Parkering och ingång för utställare sker på baksidan av Avesta Parken, åk in genom grindarna på Engelbrektsgatan, bilarna måste stå minst fem meter från byggnaden så räddningstjänst kan komma fram.

Hälsans dag anordnas av

Telefon: 073-677 09 44
E-post: mie@miesbalans.se