Dessa utställare var med 21-22 oktober 2023, listen kommer uppdateras i december/januari inför mässan i mars 2024.

Actic Avesta - Carina Gladh
Träning både i gym och gruppträning. Allt från cirkelträning, spinning, flera olika yogaformer mm
Ett friskare samhälle genom träning.

Bagheera AB - Veronica Schef​​​​​​​
Kläder och skor för träning och fritid till fina specialpriser.
Bagheera AB grundades år 1981 i Avesta. Huvudkontoret ligger fortfarande kvar här i Avesta och vi utvecklar och designar samtliga Bagheeras produkter här. Bagheeras affärsidé är att med hållbarhet, miljö och funktion som ledstjärnor erbjuda väldesignade och lättkombinerade kläder & skor för tävling, träning och ett aktivt liv. Produkterna används idag av såväl landslag som vanlig motionär. Vår målsättning är att göra produkter som är skonsamma för såväl miljö som människa. Ett sätt vi gör det på är att certifiera produkter med Oeko-tex®. Ett annat exempel är att vi på många av våra ytterplagg använder oss av Bionic Finish Eco® som är en impregnering som naturligt och effektivt härmar naturens egen funktion. Nästa generation är lika viktig för oss som den är för dig!
https://bagheera.se/
https://www.facebook.com/bagheerasportswear/
​​​​​​​
https://www.instagram.com/bagheerasport/


​​​​​​​EnergiPunkten - kropp & själ - Ann Holmström
EnergiPunkten - kropp & själ erbjuder behandlingar i akupressur och TuiNa-massage. Välbeprövade behandlingsmetoder från traditionell kinesisk medicin (TKM). På mässan kommer du ha möjlighet att prova-på akupressur. Du kan också köpa med dig akupressurarmband eller den populära akupressurmattan som kommer finnas till försäljning i montern.

Frekvensbehandling i Norden AB - Ola Hedlund
Försäljning av vår nya bok, Vägen till ett hälsosammare liv. https://www.frekvensbehandling.se/courses/bok
Vi utbildar terapeuter i frekvensbehandling och bioresonans. Oberon som är vårat flaggskepp kan möta och balansera alla organ och vävnader i kroppen.​​​​​​​

GROW – Lisa Bolin - Kommer inte vara på plats, pga av bruten fot
Hälsocoachning och försäljning av Juiceplus veganska produkter.
GROW är hälsocoacher som stöttar dig leva ett hälsosamt liv i vardagen. Vi andvänder näringsrika biotillgängliga rena näringstillskott för att uppnå energi och bygga kroppen på cellnivå. Juiceplus är företaget vi samarbetar med och deras produkter är veganska samt glutenfria och utan kemiska tillsatser. Välkommen förbi för ett samtal om din hälsa samt provsmaka några av våra produkter.
www.juiceplus.se

Gullbacks Tim Bengtsson & Jenny Gullback
Vi erbjuder en naturlig samt ekologisk multisalva.
Gullbacks är en nystartad verksamhet grundat på ett brinnande intresse för det som är naturligt, äkta och genuint. Kvalitét och välmående är något som står i fokus. Vi har tagit fram en naturlig salva gjord på snälla ingredienser som framförallt är till för våra djurs tassar, men den har många fler användningsområden då den även kan användas till torra fläckar, småsår m.m.
​​​​​​​En multisalva helt enkelt! :) gullbacks@gmail.com

Ingmis Human Touch - Ingmari Nygårds
Jag gör pendling för att ta fram eventuella obalanser och intoleranser i födoämnen, vitaminer, mineraler. Håller även träffar hemma hos mig med lite ätbart där vi talar om örter, tips och tricks vad man kan göra av bär, örter i naturen. Kommer fram över även ha informations träffar om jordning. Tillverkar om sagt vad olika saker i eget garvat skinn. Återförsäljare i Ramslök.​​​​​​​

José
Allpacka sturmpor, ponchos mm

Krans UF - Cornelia Norström​​​​​​​
Vi är ett uf företag som säljer säsongs baserade dörrkransar på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
https://www.facebook.com/profile.php?id=61550952334343
https://instagram.com/krans_uf?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Lilla Själen - Eva Kock 
Auraavläsning, behandling med stämgafflar och klangskålar med övertonssång. Lymfbehandling.
I auran ser jag vilka du har med dig. Både avlidna och levande. Ett budskap är vanligt hur du ska vidare i livet Stämgafflarna löser upp blockeringar i kroppen och klangskålarna får dig att slappna av på djupet.

Livsriktig AB - Mia Neidenmark
Framtidens FRISKVÅRD när den är som bäst! Mia Neidenmark, egenföretagare sedan 2015. Mitt företag heter LIVSRIKTIG AB. Målet är alltid hälsa och välmående, för alla! Jag arbetar med många olika tekniker för att hjälpa dig framåt med din mentala och fysiska hälsa! Fysisk guidning och behandling i kliniken i Avesta och guidning online. Lågenergilaser, djupvågsbehandling, mental träning, hypnoterapi och Emotional Freedom Tapping. Individuella sessioner eller i grupp, utefter klientens vilja och vilken teknik vi ska använda. Exempel på problematik kan vara inflammation, smärta, värk, utmattning, komma vidare med önskade resultat och målbilder, oro, ångest, rädslor, fobier mm
www.livsriktig.se

KristallMentol UF - Elsa Kihlström
Angenämt mint-doftande kristaller som löses upp i vatten. Doften hjälper till att vidga luftvägarna och gör det lättare att andas vid tex täppt näsa, ångest, torr eller alldeles för fuktig luft eller under hård träning. Används också för aromaterapi.
https://instagram.com/kristallmentoluf
www.tiktok.com/@kristallmentoluf

Mediumjosefine - Josefine Fransson
Erbjuder privatsittning med andekontakt eller själsavläsning med hjälp av kristaller eller tarot.
www.mediumjosefine.me

​​​​​​​
Mood Pictures - Linda & Emil Oskarsson
Företag som erbjuder kunden produkter utöver det vanliga. Spirituellt och bohemiskt med en touch av modernt. Allt från smycken till heminredning och accessoarer.
Instagram: Bc.stories

Quantum Protection - Anders Wibron, Sundsvall
QUANTUM-PROTECTION.COM
Prova på frekvensterapi med ”QM Therapy” metoden. En terapi både för människor & djur. Försäljning av frekvens-utrustningar med plasmateknologi. Utbildar terapeuter inom QM Therapy metoden.
Försäljning av Quantum frekvenshologram produkter med Scalar Energy information, som stärker, balanserar och skyddar människor & djur mot den skadliga och artificiella och mikrovågsstrålning, som kommer från 3, 4 & 5 G master, mobiltelefoner, datorer etc.
QUANTUM-MINERAL.COM
Försäljning av "IMMUNO 150”, ett "All in One" kosttillskottet för hela familjen. Det enda multivitamin/mineral tillskottet med växthärledda mineraler. Innehåller 80st olika näringsämnen + 70st olika naturliga mineraler som utvunnits från växer.


Studio Bliss AB - Peter Engberg - ÄR MED ENDAST LÖRDAG
Erbjuder hypnos, healing och tidigareliv sessioner. För dig som vill skapa en skönare relation med dig själv och livet.
https://www.facebook.com/soundyogastudiobliss
https://instagram.com/studiobliss_yoga_och_sound?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Yoga med Renée - Renée Rubin Bauer
Mitt företag erbjuder bland annat homeopati, caviation och radiofrekvensbehandling, reiki healing och yoga. Under mässan fokuserar jag nog på caviation/radiofrekvens behandling samt samtal om homeopatibehandling och vad homeopati är.
I mitt arbete med att hjälpa männsikor till läkning arbetar jag med homeopatisk konsultation och erbjuder även cavitation och radiofrekvens behandling för att hjälpa kroppen ytterligare till läkning. Jag arbetar även med reikihealing sedan många år i tillägg till mina övriga behandlingar. Jag är även utbildad yogalärare och har yogaklasser sedan 2018 i Norberg både i grupp men även inom företag. www.yogamedrenee.com

Örtagården/Hälsokällarn - Ann-Catherine Halvarsson
Scandinavian Herbs örtbaserade kroppsprodukter, Terra Midi och Klockargårdens tvålar, doftljus mm.
Örtagården är den lilla webshopen och lokala butiken belägen i Hälsokällarn på Mattsbogatan 17 i Avesta. Ett personligt urval av kroppsprodukter, tvål och dofter som gör både dig och naturen glad. Vi väljer uteslutande produkter som inte är testade på djur, saknar skadliga tillsatser, är så rena och miljövänliga som möjligt. Vi värnar dessutom om det lokala och de små företagarna i vårt urval. Välkommen till oss!
https://ortagarden.shop
https://www.facebook.com/ACHsonOrtagarden