DIN KROPPSTERAPEUT I AVESTA, DALARNA!

KINESIOLOGI | MASSAGE | ZONTERAPI | BICOM | PIERCING

Jag har utformat en egen massageteknik för att lösa upp blockeringar och trauman i din kropp och själ. Jag kallar den för Mies balanserande massage. Jag jobbar intuitivt och känner hur smärtor i din kropp hänger ihop med blockeringar i dina organ, meridianer, lymfsystem och muskler. Varje människa är unik.

​​​​​​​Tack vare många års erfarenhet och mitt breda kunnande skapar jag den behandling som just du behöver. När hela ditt system är i balans slappnar kroppen av och det är förutsättning för återhämtning.

Mie som terapeut och behandlare

När du kommer till mig lyssnar och känner jag in vad din kropp och själ behöver.
​​​​​​​Jag har utformat min egen massageteknik för att lösa upp blockeringar och trauman, det jag kallar Mies balanserande massage.

Lång erfarenhet

Jag har varit kroppsterapeut och egen företagare i elva år. Min erfarenhet och kompetens gör att jag ser och lyssnar in din kropps behov på ett tryggt och effektivt sätt.

Nöjda kunder

Mina kunder är mycket nöjda och har fått friskare liv. Blir stressen ändå för stor kommer de tillbaka för att få hjälp.
​​​​​​​

Bred utbildning

Jag är utbildad massageterapeut, reflexolog, kinesiolog, soundyogalärare, meditationsledare, stresscoach. Jag utför koppning och gua sha. Jag fortbildar mig ständigt. Genom åren har jag förfinat min fingertoppskänsla så att jag snabbt och intuitivt hittar orsakerna till dina obalanser. Att ha en gedigen kunskapsbank att ösa ur gör det enklare för mig att hitta just den behandling du blir hjälpt av.

Piercing - Säker piercing

Navel, Bröstvårtan, Tunga, Smiley, Runt läppen, Septum, Näsvinge, Ögonbyrn, Örat - Lobe/Öronsnibb, Tragus, Anti-Tragus, Rook, Daith (Migrän), Conch, Helix, Industrial

Boka din piercing tid hos Mies Balans och Moas Beauty House. Vi har certifikat för Piercing - Säker Piercing genom Piercingskolan i Göteborg.
piercing industrial navel piercing bröstvårtspiercing mies balanspiercing industrial navel piercing bröstvårtspiercing mies balans
Säker piercing av tjejer
Hos Mies Balans kan du göra en säker piercing i naveln, septum, örat, industrial. i en ren och trivsam miljö.

Andlig & Personligutvecklingscirkel

Cirkeln är i gång, är du sugen på att prova en gång, så är du varmt välkommen. Det kostar då 300 kr. Anmäl dig till Mie på sms till 073-6770944.
Inga förkunskaper krävs.
Vi kommer göra vårt bästa för att möta de behov som kan uppstå.

Så här säger kunderna om Mies Balans

"Mie är väldigt kunnig. Hon ger mig det jag behöver. Känner mig pånyttfödd när jag går därifrån."

​​​​​​​
​​​​​​​
Irene
"Man blir som ny efter att man har varit hos Mie."
​​​Mats

"Djupa samtal, hårda tag. Och någon som ser min förändring.  Tack Mie!"
Nina
"Mie ser hela människan. Hon använder flera olika tekniker för att ge bästa behandlingen för kunden. Hon är bäst."

​​​​​​​
Ann-Helene
"Helt fantastiskt! Det hände mycket under behandlingen. Jag var helt trygg, och litade fullt på Mie, det märks att hon vet vad hon gör."
​​​​​​​
​​​​​​​

​​​​​​​Christa

Livskraftens hälsomässa
i Solbacka bystuga,
​​​​​​​under BySlånkvicku veckan,
lördag 20 juli och söndag 21 juli 2024.
​​​​​​​

En mässa där du möter företagare som arbetar med inre och yttre hälsa.

Mediala vägledningar, healing, klangmassage, laser, själssamtal samt försäljning av kroppsvård, änglar, kristaller och yogaprodukter mm.
Fri entré.
Caféet erbjuder hembakat fika och lättare mat.

Besök södra Dalarnas största hälsomässa
- 22-23 mars 2025!

Du får träffa 55 utställare och har möjlighet att gå på 24 föreläsningar/seanser/mediatationer.


Mies Balans arrangerar Södra Dalarnas största hälsomässa. En magisk helg där du som besökare får inspiration och kan lära känna olika hälsoföretag. Allt ifrån lokala medium, healers, kristaller och olika hälsoprodukter.
​​​​​​​
Är du hälsoföretagare och vill marknadsföra ditt företag, tjänst eller produkter är hälsomässan en fantastisk möjlighet att synas. Den är som en levande reklammonter där du träffar blivande kunder. ​​​​​​​
​​​​
22-23 mars 2025  i Avesta Parken.

Moas Beauty House

Du hittar även Moas Beauty House hos Mies Balans. Moa Ehn är utbildad nagelterapeut och stylist inom Lashlift och Brownlift.

Massage på Vasaloppet i Mora

Massage ger en bra och snabb återhämtning för din kropp.

Team Massage är ett gäng massageterapeuter som erbjuder massage under Vasaloppsveckan.

Mjuka upp dina skidmuskler med massage.

Massage efter ditt Vasalopp kan vara ett sätt att mjuka upp dina muskler, öka cirkulationen och snabba på återhämtningen efter din presation.

GRUNDA DIG I NATUREN

Oavsett om du arbetar medialt eller inte kan du behöva grunda dig för att skapa balans i den fysiska världen. När du jordar dig balanserar dina chakran samtidigt som du hämtar kraft och energi ifrån Moder Jord. Om du är mycket uppe i huvudet eller ofta reser astralt är det extra viktigt att med jämna mellanrum grunda dig i naturen. Välkomna våren genom att borra ner fötterna i gräset och upplev kraften som strömmar genom dig!

Fotsulorna stimuleras

I zonterapi frigör man stagnerad energi genom tryck på specifika punkter på fotsulorna. Genom zonterapi kan man förbygga sjukdomar kopplade till nervsystemet. När du går barfota på gräset stimuleras dessa punkter under dina fötter naturligt!
​​​​​​​

Forskning om jordning

Enligt studien ”Health Implications of Reconnecting the Human Body to the Earth’s Surface Electrons” som är publicerad I National Library of Medicine jar jordning positive påverkan på kroppen. Att gå barfota I gräset påverkar ditt välbefinnande och kan göra att du sover bättre på natten. Det finns också forskning som säger att jordning kan reducera smärta. Man har kunnat visa att jordens elektroner, när vi går barfota eller på annat sätt känner fysisk kontakt med jorden, påverkar människors hälsa positivt.

Främjar hälsan

Det har gjorts studier som visar att aktiviteten i hjärnans förändras när du går barfota. Undersökningen visar också att hudens ledningsförmåga påverkas och så även hjärtat. Vilket leder till minskad stress och att immunförsvaret stärks. Det finns också undersökningar som visar att blodcirkulationen förbättras. Dessutom är det mer skonsamt för leder att gå på mjukt underlag, som gräs, i stället för på hårt betonggolv.​​​​​​​

Så här kan du jorda dig

  • Ta av dig strumpor och skor.
  • Gå med närvaro i gräset, känn in hus det känns när foten landar i marken. Vad känner du, vad känner du för dofter? Hur upplever du känslorna? Känner du någon förändring i kroppen, rent fysiskt?
  • Du kan också sätta dig och meditera i naturen. Hitta en plats som känns fridfull. Sätt dig ner och lägg märke till hur underlaget känns mot din hud.
  • Rikta sedan uppmärksamheten inåt och förläng andetaget. Förställ dig att du har rötter som växer från din kropp ner i jorden. Rötter som förankrar dig ner i jorden. Via rötterna kan du hämta kraft från Moder Jord.